У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пароконвектомати

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

   Пароконвектомати в Україні

Пароконвектомат — це професійний вид кухонного обладнання, який поєднує в собі функції пароварки і конвекційної печі. Набув широкого поширення на професійних кухнях і приватних пекарнях через велике розмаїття доступних програм. Їжа може готуватися як із застосуванням пари, так і конвекції (циркуляції гарячого повітря).

Пароконвектомат на кухні

Перший пароконвектомат був представлений в 1976 році компанією Rational і відразу ж зробив революцію на професійній кухні. Навіть найперші моделі пароконвекційних печей дозволяли економити час персоналу, витрати на електрику і воду, поліпшивши при цьому сам результат готування. За короткий термін свого існування з дуже дорогого обладнання, доступного лише для дорогих ресторанів вони перетворилися в обладнання, доступне для кожної кухні закладу громадського харчування. Та й їх можливості значно збільшилися, так деякі моделі і зовсім оснащені "інтелектом", який дозволяє їм автоматично готувати страви.

Існує багато видів пароконвектоматів які розрізняються за розмірами, управлінням, по енергоносію. Для кожної кухні можна підібрати піч, яка буде справлятися з будь-якими завданнями. На невеликих і середніх кухнях найбільш представлені електричні пароконвектомати.

По управлінню пароконвектомати поділяють на моделі з сенсорним і механічним управлінням.Пароконвектомат з круасанами Пароконвекційні печі з механічним управлінням - це базові моделі з меншою кількістю функцій, але більш низькою вартістю. Моделі ж з сенсорним управлінням мають ширший функціонал, а також оснащені більшою автоматизацією для приготування страви. Так пароконвектомати з сенсорним управлінням додатково можуть мати автоматичну мийку, що зручно на великих кухнях.

Без пароконвекційної печі не обійдеться ні один заклад, який пропонує свіжу випічку. Завдяки точному налаштуванню і великій кількості режимів вся випічка виходить високої якості. Але, звичайно ж, крім випічки в пароконвектоматі можна приготувати практично будь-яку страву якій необхідна термічна обробка. Вибираючи модель, варто пам'ятати, що запуск напівпорожнього конвектомата просто не вигідний, і не треба купувати більшу модель на маленьку кухню.

У магазині Євромаркет Ви купите професійний пароконвектомат для будь-якого закладу громадського харчування. У нас великий вибір тільки якісних світових брендів, таких як Unox, Rational, Apach. Якщо у Вас залишилися питання, чи хочете уточнити яка модель підійде Вам найбільше то телефонуйте нам за додатковою консультацією.

Вгору
,