Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарати шокової заморозки в Україні
Апарат шокової заморозки є незамінним помічником для виробників своїх продуктів і напівфабрикатів. Такий апарат дозволить зберегти смакові якості продуктів і продовжити їх терміни зберігання в порівнянні з традиційним заморожуванням.
Принцип роботи шокера.
Швидка заморозка досягається завдяки зниженню температури до -30 ... -50 градусів, а також більш швидкій циркуляції холодного повітря. Такий тип заморозки не впливає на харчові і смакові якості продуктів.
Є три типи апаратів шокової заморозки, які використовуються в залежності від продуктів, які обробляються. Для ягід, овочів та інших дрібноштучних виробів використовуються апарати флюідізаціонного типу. Апарати шокової заморозки спірального типу підійдуть для порційних страв з м'яса, риби або фаршу. А ось для напівфабрикатів з тіста підійде апарат колискового типу.
Ціна апарату шокової заморозки виправдовується його перевагами, які не зможуть замінити звичайні морозильні шафи. Якщо якість продукції для Вас грає важливу роль, то Ви будете однозначно задоволені покупкою.
У магазині Євромаркет Ви можете купити апарат шокової заморозки за найнижчою ціною в Україні. Ми пропонуємо тільки якісні моделі, які добре зарекомендували себе на ринку, а користування ними не викликає труднощів. Всю додаткову інформацію Ви можете отримати додатково зателефонувавши нам.