У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Апарати для цукрової вати

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Апарати для цукрової вати

Цукрова вата — повітряні ласощі, майже невіддільні від безтурботних дитячих розваг. Найрізноманітніші ярмарки, цирки та атракціони не обходяться без апаратів для солодкої вати. Так само популярний цей хмарний десерт у місцях, призначених для сімейного відпочинку: розважальних центрах, пляжах, парках. Машина для цукрової вати стане справжньою цікавинкою та центром уваги на дитячому дні народження. Однак діти, звісно ж, не розумітимуть, як вона працює.

Апарат для цукрової вати

Як виготовляється цукрова вата?

Заявку на патент на перший апарат для цукрової вати подали у 1897 році двоє американців, Джон Уортон і Вільям Моррісон — причому останній, за іронією, був зубним лікарем. Подейкують, що на Всесвітній виставці 1904 року в Сент-Луїсі вони продали понад 68 тис. порцій цих невагомих ласощів. Згодом конструкцію машини вдосконалювали, але обладнання, яке використовується сьогодні, за принципом дії в цілому нагадує винахід кінця XIX століття.

Виробництво цукрової вати починається зі звичайного цукру, який засипають у бункер з нагрівальним елементом. Навколо бункера розташоване кільце, пронизане дрібними отворами, а його, своєю чергою, оточує велика кругла металева чаша. Коли нагрівальний елемент розтоплює цукор у рідину, двигун запускає обертання всього механізму.

Потік рідкого цукру, геть непомітний неозброєним оком, вилітає з бункера на кільце. Там він швидко відкидається силою обертання крізь крихітні отвори, виходячи на інший бік у вигляді пучка майже невидимих ниток.

Дроблення на таку кількість шматків робить площу поверхні розплавленого цукру значно більшою, ніж раніше, і під впливом прохолодного повітря він миттєво переходить з рідкого стану у твердий. Отримана цукрова вата збирається всередині чаші, і можна використати звичайний паперовий конус, щоб намотати її у вигляді пухнастої хмарки.

Солодка вигода

Як очевидно, для виробництва солодкої вати конче необхідний тільки один інгредієнт — цукор. До нього можуть додаватися інші складові (барвники, смакові добавки), які дозволяють виготовляти повітряні ласощі різних смаків і кольорів. Клієнтам, яким не подобаються штучні домішки, можна пропонувати органічну цукрову вату. Також потрібна паперова основа, довкола якої обвиватимуться цукрові нитки. Втім, вартість цих матеріалів украй незначна в порівнянні з націнкою на солодку вату, тому її виготовлення та продаж можуть бути прибутковим бізнесом у місцях з інтенсивним потоком людей, таких як парки розваг або ярмарки. Купити апарат для цукрової вати — вкладення, безумовно, вигідне. За деякими підрахунками, до 90% доходу від продажу цукрової вати стає для підприємця прибутком.

рука з солодкою ватою

Організаторам розважальних заходів, особливо дитячих свят, точно варто замислитися над тим, щоб купити апарат для цукрової вати. Фудкорти торгових та розважальних центрів, де є дитячі кімнати — однозначно серед місць, де на невагомий десерт знайдуться покупці. Цукрову вату люблять не лише діти, а й багато дорослих. Якщо у вашій місцевості часто відбуваються фестивалі, концерти, вистави, спортивні матчі чи інші масові заходи, якщо поруч є локації, куди приходить велика кількість туристів та відпочивальників, і багато них приїжджають сім'ями — апарат для цукрової вати успішно працюватиме там під час “гарячого” туристичного, ігрового чи фестивального сезону, як і апарат для шаурми, наприклад. І в того, і в іншого продукту є своя цільова аудиторія.

Виробництво цукрової вати — один з тих малих бізнесів, які можна розпочати без захмарних початкових інвестицій та значних накладних витрат. Він може бути самостійним — і тут впадає в око його простота — але може виступати і як частина ширшого плану, скажімо, у парку атракціонів.

Як вибрати апарат для цукрової вати?

Від того, де ви будете продавати ці пухкі ласощі, цілком залежить рішення, який апарат для цукрової вати купити. Робота на великих заходах вимагає обладнання з більшою продуктивністю, тоді як для камерних святкувань воно виявиться занадто громіздким. Підрахуйте, яку приблизно кількість порцій потрібно буде готувати за одиницю часу, або скільки цукру переробити.

Все обладнання для солодкої вати підключається до стандартної побутової електромережі 220 В, однак що потужніший апарат, то більше електрики він споживатиме.

Апарати для цукрової вати можуть встановлюватися на стіл, що надає їм компактності, або виглядати як візок на колесах, що спрощує їх транспортування та робить обладнання помітнішим у місцях, де збираються натовпи.

Для виготовлення цукрової вати необхідна висока температура. Що більше в машині пластику, то з більшою ймовірністю він розплавиться. У комерційних апаратах для солодкої вати не варто економити на виробничих матеріалах, доцільно вибрати надійну сталь.

Легкість в обслуговуванні машини багато важить для того, хто буде нею користуватися. Оскільки цукрова вата виготовляється з цукру, всередині чаші завжди залишається його липкий осад та часто харчові барвники. Віддайте перевагу апарату з чашею, яку можна мити.

У магазині Євромаркет ви можете купити апарат для цукрової вати, який оптимально підійде вашому бізнесу. Наші менеджери готові надати вичерпну консультацію стосовно характеристик та особливостей різних моделей. Світ солодощів чекає!

Вгору
,