Кількість
|
Вартість
|
||
|
– Суха конвекція при температурі від 30 до 260 °C із технологією DRY.Maxi™ від 10 до 100%
– Волога конвекція при температурі від 48 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 10 до 20%
– Пароконвекція при температурі від 35 до 260 °C із технологією STEAM.Maxi™ від 30 до 90%
– Теплова обробка парою при температурі від 48 до 130 °C із технологією STEAM.Maxi™ 100%
– З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури усередині продукту
– З використанням зонда MULTI.Point з 4 точками для вимірювання температури всередині продукту
– Попереднє нагрівання до 260 °C
– Технологія CHEFUNOX дозволяє вибрати режим роботи, тип та розмір продуктів ірезультат готування.
– Технологія MULTI.Time дозволяє керувати до 10 таймерами, надаючи можливість одночасного приготування різних страв.
– Технологія MISE.EN.PLACE дозволяє синхронізувати завантаження робочої камери для завершення приготування страв на різних деках одночасно
– Вбудована пам'ять на 384 програми
– Збереження назви програми будь-якою мовою
– Можливість додавання зображення для кожної програми