У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Міні-бари

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Міні-бари для готелів

Наявність маленького холодильника з напоями та закусками в готельному номері – приємний бонус для постояльців, який підвищує комфорт проживання, а також можливість додаткового прибутку для власників. Опиратися бажанню випити чи з’їсти що-небудь з його вмісту буває складно, особливо якщо асортимент грамотно укладений. Втім, перш ніж його складати, міні-бар необхідно вибрати. А купити міні бар можна у нашому інтернет-магазині.

Компактне охолодження

мінібарТака деталь інтер’єру повинна займати небагато місця в номері, працювати якомога тихіше та підтримувати стабільну температуру. Багато моделей обладнують морозильною камерою для кубиків льоду, також є міні-холодильники з краном для води.

Холодильник для готелю не завжди потребує холодильного агрегата та здатен обійтися навіть без холодоагенту, адже малогабаритні холодильники користуються різними принципами охолодження:

  • Абсорбційний. Холодоагент циркулює у змійовику, де нагрівальний елемент нагріває його. При розігріванні та кипінні у глибокому вакуумі холодоагент відбирає тепло у води, яка циркулює по трубках теплообмінника, та охолоджує її. Обладнання, яке працює за цим принципом, здатне охолоджувати продукти до низьких температур, при цьому абсолютно безшумне та не заважає постояльцям виспатися, що робить його прекрасним варіантом для номера.
  • Термоелектричний. Робота охолоджувача ґрунтується на ефекті Пельтьє — появі різниці температур при протіканні електричного струму. Таким чином, охолодження відбувається внаслідок перепаду температур всередині та зовні пристрою під час проходження електричного струму крізь спеціальний модуль. Кращій ефективності охолодження сприяє вентилятор, який розганяє холодне повітря по камері. Це єдиний звук, і то дуже тихий, який можна почути під час роботи пристрою. Термоелектричні моделі вартують дорожче, однак демонструють найвищу енергоефективність та довго служать. Витік холодоагенту виключений, оскільки його у системі немає.
  • Компресорний. Зменшена версія великого холодильника, яка відрізняється тільки маленькими габаритами та, відповідно, невеликим розміром холодильного агрегата. Вагома перевага компресора — можливість встановлення низьких, навіть мінусових температур, та регулювання їх у широкому діапазоні. Саме в таких мінібарах є морозильні камери як, наприклад, у моделях бренду BERG. Компресорні мініхолодильники надійні, ремонтопридатні та дешеві у порівнянні з аналогами, які використовують інші принципи охолодження. Сучасні технології дозволяють створити холодильник міні-бар з низьким рівнем шуму та енергоспоживання.

Незалежно від способу охолодження, прилади ергономічні та можуть вбудовуватися. Найчастіше вбудований міні-бар розташовують у тумбочці або під стільницею. Розташування у тумбочці забезпечує бездоганне злиття з інтер’єром номера. Маленький холодильник для готелю може бути різним за об’ємом. Корпус буває зробленим з металу чи пластику, двері роблять глухими або ж скляними. Останні дозволяють як гостям, так і персоналу добре бачити, що залишилося всередині. Сегментація внутрішнього простору холодильника сприяє ефективному використанню його об’єму для розміщення всієї потрібної продукції.

Деякі найсучасніші моделі використовують інфрачервоні або інші автоматизовані системи реєстрації користування продуктами з мініхолодильника. Це слугує для запобігання крадіжкам та спрощує облік продуктів, який вручну вести не так і просто.

Переваги холодильників міні-барів у номерах (і не тільки)

міні-барСніданок, обід та вечерю подають за розкладом, а заселення може відбуватися цілодобово. Якщо купити міні-бари для номерів, гостям вдасться забезпечити доступ до їжі та напоїв у будь-який час доби без необхідності додатково турбувати персонал через це питання, шукати міні-маркет чи автомат з їжею по всьому готелю, або й відправлятися на пошуки найближчого продуктового магазину. Більш охоче ними користуються ті, хто проводить у готелі вихідні чи відпустку. Пляшка шампанського з мінібару сама собою здатна створити святкову атмосферу, а факт її наявності додає закладу балів в очах постояльців. І не лише у їхніх. Пропозиція додаткового сервісу виводить статус готелю на вищий ступінь. А задоволені клієнти можуть повертатися в готель під час наступних подорожей, радити його своїм знайомим та залишати схвальні відгуки на інтернет-сайтах. Адже вам цього хочеться, правда?

Якщо у номері встановити міні-бар ціна проживання зростає. Одночасно вартість спожитих продуктів у цю суму не входить, за них сплачують окремо при виселенні з готелю. Це позитивно впливає на прибутки закладу. Ціни на продукти та напої в номері вищі, ніж у звичайних магазинах. Зумовлено це, зокрема, і тим, що у вартість закладають також потенційні втрати від готельних “клептоманів”.

Окремі заклади наповнюють порожній холодильник лише на прохання гостей. Таким чином мінімізується “переведення” продуктів, які могли б зіпсуватися невикористаними.

У п’ятизіркових готелях мінібари є зручністю, присутньою за означенням, але часто їх можна побачити і в закладах з меншою кількістю зірок. Проте індустрією гостинності їхнє використання далеко не обмежується. Все популярнішим стає вибір міні-бар купити для дому або для квартири. Прихований в усіх на видноті холодильник з напоями стане магнітом, коли захочеться розслабитися, відсвяткувати чи влаштувати невелику вечірку. Для офісу такі холодильники також згодяться: для великого агрегату місця не всюди вистачить, а якщо працівники приносять обіди з собою, маленький холодильничок буде саме до речі.

Окремо слід виділити холодильники, які встановлюються в авто. Вони охолоджують продукцію за одним із тих самих принципів, що й мінібари (див. вище), однак їхня конфігурація розрахована на монтаж у салоні автомобіля для підтримання продуктів охолодженими під час поїздок. Вони можуть працювати від прикурювача.

Чим наповнити мінібар?

холодильник міні-бар Якщо йдеться про закупівлю такого обладнання для готелю, необхідно буде подбати також про придбання та облік вмісту міні-холодильників. Просунуті моделі з автоматичним контролем рахують кожен предмет, взятий з камери, навіть якщо він фактично не був використаний. Це може призвести до зайвих витрат постояльців. Якщо такої системи немає, ведеться ручний облік, а тут недогляди персоналу та хитрощі клієнтів здатні спричинити збитки вже самого закладу.

Щоб усі були задоволені, потрібно точно обліковувати надходження і витрати товарів, аналізувати тренди продажів і потреби гостей та на їхній основі приймати рішення щодо покращення комплектації мінібару.

Серед продуктів, які розміщують у холодильниках у номерах, ходовими позиціями є напої:

  • Вода
  • Алкогольні напої
  • Соки
  • Газовані безалкогольні напої

Міцний алкоголь звичайно пропонують у пляшках невеликого об’єму. Популярні також різноманітні дрібні снеки:

  • Печиво
  • Крекери
  • Чіпси
  • Батончики
  • Цукерки

Іноді тут же присутні кубики льоду та бокали. У номері, крім того, обов’язково має бути прейскурант цін на продукти з мінібару.

Щоб клієнти не замінювали використаний товар на аналогічний самостійно, багато закладів обирають для наповнення продукти у нестандартному фасуванні, або ж торгових марок, які складно знайти у звичайних магазинах. Це, окрім того, надає вмісту холодильника якоїсь родзинки та навіть ексклюзивності. 

В інтернет-магазині Євромаркет ви можете купити міні бар за вигідною ціною з доставкою у Київ, Львів, Одесу, Харків, Рівне, Полтаву, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк, Чернігів, Вінницю, Черкаси, Хмельницький, Кропивницький, Запоріжжя, Житомир, Кривий Ріг, Дніпро та будь-яке інше місто України. 

Як стверджував Генрі Ноуен, “Гостинність означає насамперед створення вільного простору, куди незнайомець може увійти і стати другом, а не ворогом”. Справжня турбота про гостей допоможе вашому готелю стати саме таким простором.

Вгору
,