Кількість
|
Вартість
|
||
|
Диспенсери для напоїв в бар чи кафе
Диспенсери — це професійні пристрої для закладів громадського харчування, які призначені для зберігання і розливу напоїв. Залежно від напою вони також додатково можуть підтримувати теплу або холодну температуру.
Види і особливості диспенсерів.
Диспенсери бувають настільного і підлогового виконання. Підлогові диспенсери використовуються в великих закладах для зберігання напоїв у великих обсягах. Настільні ж диспенсери встановлюються безпосередньо на барну стійку і використовуються для подачі напоїв.
Залежно від напоїв виділяють диспенсери для:
- Свіжих соків;
- Молока і молочних коктейлів;
- Пива;
- Шоколаду;
- Вина;
- Лимонадів та квасу.
Залежно від призначення самі диспенсери мають суттєві відмінності. Так диспенсер для шоколаду додатково має обертові лопаті всередині. Так гаряча маса постійно перемішується, щоб уникнути грудочок.
Диспенсер для пива і зовсім складається з:
- Розливної вежі;
- Крана-дозатора;
- Окремо винесеного охолоджуючого компресора.
У магазині Євромаркет Ви можете купити диспенсер для напоїв з офіційною гарантією. Диспенсер допоможе Вам подавати напої оптимальної температури, завдяки чому вони будуть набагато смачніше. Диспенсери ж для гарячих напоїв і зовсім дозволяють обслуговувати більшу кількість клієнтів за раз. Якщо у Вас ще залишилися питання, то телефонуйте нам, щоб отримати додаткову консультацію.