У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Подові печі для хліба

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

   Подова піч для пекарні

Подова піч — це професійне обладнання, яке використовується для випікання хлібобулочних і кондитерських виробів будь-якої складності. Найчастіше подові печі поділяють за типом живлення, вони бувають або електричними, або газовими. На відміну від конвекційних печей, подові використовуються виключно для випічки.

Принцип роботи подової печі

Подова пічУ кожному ярусі встановлено нагрівальні елементи зверху і знизу, за допомогою яких і забезпечується потрібна температура. А ось вже саме випікання відбувається на подах. Под — це керамічна або металева плита, на якій безпосередньо викладаються заготовки, або форми. Температура в подовій печі підтримується досить точно і завдяки подам, поширюється рівномірно.

Класифікація подових печей

Подові печі поділяють за типом живлення, вони бувають електричними і газовими. Перший варіант більш надійний і точний, але при цьому менш економічний. Така піч може споживати 10 і більше кіловат, а значить повинна встановлюватися в приміщення з відповідними комунікаціями.

Розділяють подові печі і за кількістю ярусів. Одноярусна подова піч може використовуватися в невеликих кафе, ресторанах, де випічка не є основним продуктом. Тоді як в пекарні або великому ресторані Подова пічвикористовуються печі з трьома чи чотирма ярусами. Вони відрізняються виключно розмірами і споживаною потужністю. Але все одно варто пам'ятати, що така піч дійсно займає багато місця і поміститься не в будь-якому приміщенні.

Розділяють печі і за матеріалом пода. Керамічний под підійде для випікання складної продукції, для якої не знайшлося деки. Випікання відбувається безпосередньо на поді.

Такі печі купують рідко, адже металеві поди значно економічніші, і довговічні. Правда і приготування відбувається не на самому поді, а в формі або деці.

Відрізняється також і управління печей, воно може бути електромеханічним або електронним. Електромеханічна панель представлена ​​класичними поворотними перемикачами, більш надійна і коштує дешевше. Електронна ж панель дозволяє домогтися більшої точності при випіканні і більш зручна.

У магазині Євромаркет ви можете купити подову піч з доставкою по Україні. Ми пропонуємо тільки якісні моделі, які будуть вас радувати. У всіх печей передня панель зроблена з нержавіючої сталі для більшої надійності і довговічності. Якщо вам потрібна допомога у виборі печі - телефонуйте: 050 334-58-25.

Вгору
,