Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аксесуари для піцерії — здавалось би «дрібниці», проте це вкрай важливі елементи для приготування смачної та запашної піци. У нашому асортименті ви знайдете найпопулярніші вироби, які спростять та оптимізують процес приготування та зроблять страву ще смачнішою, адже професійність однозначно впливає на її якість. Ми пропонуємо зручні та довговічні сітки для піци, щітки для печі, диспенсери для соусів та лопати для діставання піци з печі. Усі аксесуари виготовлені з міцних та безпечних матеріалів. Також на ваш вибір є різні типи різноманітних категорій товару. Ви можете підібрати розмір, матеріал та конструкцію аксесуара, яка відповідатиме особливостям кухні у вашому закладі.
Замовляйте професійний інвентар для піцерії вигідно у нас на сайті з доставкою в будь-яке місто України. Ми пропонуємо виключно якісну та надійну продукцію для професійних кухонь. Усі вироби виготовляються згідно зі стандартами, вони довговічні та безпечні для приготування їжі.
Лопати для піци
Неважливо, чи готуєте ви піцу в дров'яній печі або на електричному обладнанні, – без лопати для піци не обійтися. Це необхідне пристосування для завантаження, вивантаження та перевертання піци під час випікання. Аби процес був зручним і безпечним, потрібно підібрати виріб, який ідеально підходить для вашої печі.
У нашому асортименті ви знайдете такі лопати:
- Завантажувальні – алюмінієві або дерев'яні, гладкі чи перфоровані, що запобігають прилипанню тіста та видаляють зайве борошно.
- Поворотні – круглі, виготовлені зазвичай зі сталі, допомагають рівномірно пропікати піцу.
Також ви можете придбати у нас сегментні лопати, які дозволяють одразу розрізати випечений корж, та моделі для метрової піци – мають подовжену форму для зручної роботи з великими виробами.
Сітки для піци
Випікання піци на сітці забезпечує рівномірну циркуляцію повітря під тістом, завдяки чому основа пропікається швидше та набуває апетитної хрумкої скоринки. Також пристрій стане в пригоді кухарям-початківцям, оскільки значно полегшує процес приготування піци.
Сітки виготовляють із харчового та анодованого алюмінію або нержавіючої сталі. Вони мають круглу форму, бортики по краях і поверхню з дрібними ромбоподібними отворами, що нагадують сито.
Алюмінієві моделі легкі — їхня вага становить усього 100–200 грамів. Завдяки високій теплопровідності цього металу тісто пропікається швидше, ніж на традиційних формах.
Такі вироби легко очищуються, не прилипаючи до тіста, швидко остигають і витримують температуру до +350 °C.
Щітки для печі
Необхідні, аби підтримувати чистоту обладнання задля безпеки та якості приготування їжі.
Щітки для печей ефективно видаляють залишки їжі та нагар, запобігаючи забрудненню робочого простору та розповсюдженню бактерій. Вони виготовляються з різних матеріалів, таких як метал, нейлон, дерево або пластик, що дозволяє вибрати оптимальний варіант відповідно до типу печі. Деякі моделі оснащені довгими ручками для зручного очищення важкодоступних місць, а інші — поворотною головкою для кращого маневрування.
Щітки для гриля дозволяють швидко позбутися нагару та жирових відкладень, зберігаючи гігієнічність робочих поверхонь. Вони можуть бути виготовлені з нейлону, латуні чи сталі, що визначає їхню ефективність у догляді за різними типами грилів. Різні конструкції щіток (з подовженою ручкою або розширеною головкою) забезпечують зручність у роботі та ретельне очищення поверхонь.
Регулярне використання щіток на професійній кухні не лише гарантує чистоту та безпеку, а й допомагає подовжити термін служби обладнання, зменшуючи потребу в ремонті.
Диспенсери для соусів
Точне дозування інгредієнтів значно спрощує роботу кухарів. Спеціальні диспенсери дають можливість легко та зручно додавати необхідну кількість соусу в страву. Вони ідеально підходять для бістро, піцерій чи бургерних, забезпечуючи гігієнічність, зручність та зменшуючи витрати. Крім того, сприяють досягненню бездоганного смаку страв завдяки правильному дозуванню.
Соуси мають різну консистенцію, тому й дозатори для них виготовляються різні:
- Диспенсери з помпою підходять для густих і неоднорідних соусів (наприклад, тартар). Вони зручні тим, що дозують рівну порцію з кожним натисканням. Такі моделі зазвичай мають великі об'єми. Вони дорожчі за інші варіанти, але їхня перевага — збільшення терміну зберігання соусу на 25% завдяки герметичності кришки.
- Диспенсери-пляшки ідеальні для густих соусів (кетчуп, майонез, гірчиця). Їх застосовують у закладах швидкого харчування. Вузький носик дозволяє контролювати дозування, а ергономічна форма зручна для тривалого використання. Такі пляшки можуть бути прозорими для контролю залишку соусу або кольоровими для кращої естетики.
- Диспенсери-пістолети витискають приправу з верхньої частини, підходять для рідких однорідних соусів (карамель, барбекю, кетчуп).
- Дозатори для олії оснащені насадками, які при наливанні рідини повертають зайве назад у пляшку. Вони ідеально підходять для олії або рідких заправок.
- Розпилювачі розпилюють рідину, що дозволяє зручно наносити олію або оцет.