У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Теплові вітрини

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Свіжі солодощі, ароматна випічка та готові страви — візитівка закладів громадського харчування, кондитерських, міні торгових точок та супермаркетів з власною кухнею. Теплові вітрини дають можливість запропонувати відвідувачам свіжі, апетитні страви, які можна придбати тут і тепер, не чекаючи.

Важко встояти перед виглядом та ароматом свіжої солодкої випічки, піци, гарячих м'ясних страв. Теплова вітрина — саме те обладнання для кафе, їдальні, ресторану, кондитерської або супермаркету, яке дозволить продемонструвати їх найкращим чином і залучити ще більше відвідувачів.

При зберіганні у теплових вітринах страви залишаються теплими і запашними, а освітлення допомагає підкреслити їхній привабливий вигляд.

Принцип роботи теплових вітрин

Температура всередині вітрини регулюється у широкому діапазоні, що дозволяє зберігати в апараті різноманітний асортимент продукції, підбираючи оптимальний температурний режим для товарної групи, яку потрібно виставити.

Залежно від того, які продукти в ній виставлятимуться, купити теплову вітрину для кафе чи іншого закладу можна:

  • Зі зволоженням

  • Без зволоження

У тепловій вітрині зі зволоженням тривалий час підтримується не лише температура, а й рівень вологості. Таке обладнання створює оптимальні умови для зберігання кондитерських виробів, випічки та м'ясних страв. Прилади без зволоження призначаються для розігріву продуктів з тривалим терміном зберігання. Щоб обрати варіант, який найкраще підійде, потрібно знати асортимент закладу і вподобання споживачів.

Для підтримки температури у камері використовуються:

  • Інфрачервоні лампи

  • Конвекція

  • Термостоли

За конструктивними особливостями термовітрини поділяються на:

  • Закриті

  • Відкриті

У апаратах першого типу покупці не мають доступу до продукції. Її може подати тільки продавець, а спереду є суцільне скління. Перевагами закритої теплової вітрини є широкий вибір типорозмірів обладнання та ощадливе використання електроенергії. У ній можна зберігати вагові товари та порційні страви без упаковки. Проте це обладнання не можна розмістити в зонах самообслуговування.

Для останньої цілі підходять лише відкриті моделі. Вибір їх дизайну обмежений, до того ж вони споживають багато електрики. Але якщо самообслуговування — фішка закладу, вони того варті. Таке обладнання може виступати частиною лінії роздачі. Готові страви і продукти у відкритих теплових вітринах теж можуть довго залишатися теплими, інколи навіть досить гарячими.

Конструктивні особливості

Для виготовлення теплових вітрин використовується високоякісна харчова нержавіюча сталь, термостійке скло та міцний пластик.
Обладнання розрізняється за розмірами:

  • Настільне — встановлюється на стіл, прилавок, барну стійку.

  • Багатоярусне — підходить для приміщень з великою площею та інтенсивним потоком клієнтів.

  • Модульні вітрини — мають горизонтальні полиці, які міцно фіксуються. Вітрини відкриваються з двох боків.

Часто зустрічаються моделі теплових вітрин, засклені з усіх боків, це зручно для покупців і покращує огляд товару. Вони можуть бути оснащені стаціонарними полицями, або поворотними конструкціями.
Теплові вітрини бувають горизонтальними та вертикальними, з прямокутними або круглими полицями. Полиці являють собою решітки з нержавіючої сталі. На такій конструкції не накопичуються волога і конденсат, що виключає їх потрапляння в посуд.

Як вибрати теплову вітрину

Приймаючи рішення купити таке торгове обладнання, як теплова вітрина, важливо звернути увагу на наступні критерії:

  • Технічні характеристики: тип клімату, потужність, температурні режими, освітлення камери.

  • Матеріали, з яких виготовлений корпус та основні елементи — краще віддати перевагу нержавіючій сталі або жаростійкому склу. Не рекомендується вибирати агрегати з пластиковим, сталевим або алюмінієвим корпусом.

  • Принцип відкриття

Якщо необхідно одночасно виставити різні продукти (наприклад, копченості та випічку) – перевагу слід віддати радше кільком компактним моделям, а не одній великій. Форма та розмір торгового обладнання залежать від конфігурації та площі приміщення. Потрібно взяти до уваги також вплив на пропускну здатність торгової точки.

Моделі вітрин, які не мають важкодоступних місць і кутів, простіші у догляді, подібне торгове обладнання легко підтримувати в чистоті. Устаткування необхідно ретельно доглядати з використанням спеціальних неагресивних миючих засобів.

Теплові вітрини сприяють збереженню свіжості продуктів і страв, їх апетитного вигляду і оригінального аромату. У магазині Євромаркет ви можете купити теплові вітрини за вигідними цінами з доставкою по всій Україні.

Вгору
,