Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оптимальний спосіб зберегти на тривалий час продукти, які в звичайних умовах швидко псуються — шокова заморозка. Апарат шокової заморозки Apach ASH05K розрахований на 5 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400 та придатний для заморожування чи охолодження широкого спектру продуктів: фруктів, ягід, овочів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє найповніше зберегти початкові якості продуктів. Процес базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Крім того, низькі температури запобігають розмноженню бактерій.
Шокер Apach ASH05K має кілька функцій:
-
Швидка заморозка — температурний показник всередині камери знижується до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко зменшується до +3°С. Функція застосовується для готових страв та забезпечує триваліше зберігання, залишаючи смак та аромат щойно приготованої страви.
Зовнішня та внутрішня поверхні апарату шокової заморозки Apach ASH05K зроблені з нержавіючої сталі з додатковим плівковим покриттям "Fingerprint Free", яке набагато полегшує очищення та гарантує бездоганну гігієну. У шокера передбачені м'який та жорсткий цикли охолодження і заморозки.
-
Заморозка: 13 кг (від + 90°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 20 кг (від +90°С до + 3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 600х400х420 мм
-
Відстань між деками: 70 мм
-
Електронне управління
-
Термощуп
-
Цикли охолодження/заморожування за часом та термощупом
-
Автоматичний перехід у режим зберігання після закінчення циклу
-
Температура навколишнього середовища: до +43°С
Варто купити шафу шокової заморозки Apach ASH05K, щоб зробити запас сезонних ягід, фруктів та овочів, які можна використовувати цілий рік. Також шокер допоможе охолодити заздалегідь приготовані банкетні страви, які перед подачею потрібно буде просто розігріти у пароконвектоматі — вони смакуватимуть як тільки що зготовані. Завдяки зручності та ефективності шокової заморозки та охоложення шокери перетворилися на розповсюджене обладнання для ресторану, кафе, кейтерингу, фаст-фуду, фабрики-кухні, заготівельної фабрики тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Apach ASH05K за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.