Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT05 може використовуватися для заморожування або охолодження широкого спектру продуктів: овочів та фруктів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє зберігати харчові продукти у практично незмінному стані тижнями або навіть місяцями, зберігаючи їхні поживні та органолептичні якості. Шокова заморозка базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Для порівняння, під час повільного заморожування утворюються макрокристали льоду, які врізаються в тканини, через що розморожена їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості.
Шокер Tecnodom ATT05 має дві основні функції:
-
Швидка заморозка — в камеру подається повітря, охолоджене до -40°С, за короткий час понижуючи температуру всередині камери до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко знижується до +3°С. Функція використовується для готових страв та забезпечує їм триваліше зберігання без втрати смакових якостей.
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT05 розрахований на 5 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400. Внутрішня поверхня і корпус апарату виготовлені з нержавіючої сталі. Стінки камери мають термоізоляцію, виконану поліуретаном завтовшки 60 мм. Двері з магнітним ущільнювачем закриваються самі.
-
Заморозка: 12 кг (240 хв)
-
Охолодження: 23 кг (90 хв)
-
Розмір камери: 610х410х410 мм
-
Відстань між деками: 70 мм
-
Автоматичний режим зберігання після завершення циклу
-
Електронне управління
-
Термощуп
-
Температура оточуючого повітря: до +43°С
-
Холодоагент: R452A
Купити шафу шокової заморозки Tecnodom ATT05 — ідеальний варіант для збереження сезонних ягід, зелені, овочів та фруктів, що швидко псуються. Запас, зроблений за сезон, протягом року можна використовувати для приготування страв або продажу. Також шокер забезпечить охолодження заздалегідь приготованих страв для банкету, які перед подачею потрібно буде просто розігріти у пароконвектоматі в режимі регенерації до потрібної температури. Завдяки ефективності та практичності шокової заморозки шокери перетворилися на розповсюджене обладнання для ресторану, кафе, фабрики-кухні, кейтерингу, фаст-фуду, заготівельної фабрики тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Tecnodom ATT05 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.