Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07 може використовуватися для заморожування овочів та фруктів, м'яса, риби, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє зберігати харчові продукти у практично незмінному стані протягом тижнів або навіть місяців, зберігаючи їхні початкові якості. Шокова заморозка базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, при цьому перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають вагу та колір, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Для порівняння, під час повільного заморожування утворюються макрокристали льоду, які врізаються в тканини, через що їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості при розморожуванні.
Шокер Tecnodom ATT07 має дві основні функції:
-
Швидка заморозка — в камеру подається повітря, охолоджене до -40°С, за короткий час понижуючи температуру всередині камери до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура швидко знижується до +3°С. Функція використовується для готових страв та забезпечує більш тривале зберігання без втрати смакових якостей.
Купити шкаф шокової заморозки — ідеальний варіант для збереження сезонних ягід і фруктів, зелені та овочів, які потім можуть бути використані впродовж цілого року. Також шокер забезпечить охолодження заздалегідь приготованих страв для банкету, які перед подачею потрібно буде просто розігріти у пароконвектоматі в режимі регенерації.
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07 розрахований на 7 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400. Внутрішня поверхня і корпус апарату виготовлені з нержавіючої сталі, дно, стеля і тильна сторона — з оцинкованого листа. Стінки камери мають додаткову термоізоляцію поліуретаном завтовшки 60 мм та щільністю 40кг/м³. Двері з магнітною прокладкою та ущільнювачем за контуром дверей, який забезпечує герметичність закриття.
-
Заморозка: 15 кг (від +70°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 25 кг (від +70°С до +3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 610х410х760 мм
-
Відстань між деками: 105 мм
-
Спеціальний режим з пониженою швидкістю вентиляторів для делікатних продуктів (кремів, бісквітів, деяких фруктів)
-
Режим ручної розморозки
-
Режим зберігання
-
Охолодження за термодатчиком або за часом
-
Термощуп
-
Холодоагент: R452A
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Tecnodom ATT07 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.