У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Столи для піци

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Холодильні столи для піци

Стіл для піци значно полегшить роботу на кухні будь-якого закладу, який пропонує своїм гостям піцу. У холодильний стіл для піци часто вбудовані ємності для зберігання інгредієнтів, потрібних для приготування найпопулярнішої у світі італійської страви, а велика робоча поверхня робить процес готівлі швидшим та зручнішим. стіл для піци

Робочий стіл для піцерії: все в одному

Клієнти не люблять довго чекати на піцу. Вони взагалі не люблять чекати, якщо на те пішло. Страва має бути готова якнайшвидше, до того ж зроблена зі свіжих інгредієнтів. Оскільки начинка піци містить багато складників, важливо зібрати їх в одному місці та забезпечити швидкий доступ до них.

Власне, основна ідея столу для піци полягає саме у тому, щоб зменшити кількість походів персоналу за поповненням запасів інгредієнтів. В ідеалі установка піцерійного столу правильного розміру забезпечить розміщення запасу на цілу зміну та потенційно зменшить потребу в іншому холодильному обладнанні.

Стіл холодильний для піци поєднує у собі:

  • Робочу поверхню

  • Холодильну камеру

  • Вітрину з інгредієнтами

Піцерійний стіл складається з камер для розморожування і зберігання охолоджених продуктів, а також робочої поверхні. Таким чином, у кухаря завжди все під рукою. Корпус столів роблять з нержавіючої сталі, котра стійка до вологи та механічних ушкоджень, добре піддається очищенню і дезінфекції та нейтральна до харчових продуктів. Основною відмінністю столу для піци від холодильних і морозильних столів є якраз наявність камер для розморожування, а часто також гранітної робочої поверхні. До граніту не прилипає тісто, тому розкочувати основу для піци буде набагато легше, до того ж кам’яна поверхня витримує високі навантаження та довгий час зберігає свої практичні та естетичні властивості. Втім, поверхня з нержавіючої сталі – також розповсюджений варіант. Деякі моделі мають охолоджувану поверхню, що теж сприяє полегшенню роботи з тістом.

стіл для піци

У холодильному відсіку можна зберігати інгредієнти, які знадобляться для начинки (овочі, м’ясні продукти, сири, зелень тощо), а також наперед підготовлені тістові заготовки чи напівфабрикати. Всередині камер є полички та напрямні, часто призначені під гастроємності GN, що дуже зручно при роботі з великою кількістю начинок, адже можна перекласти продукти з холодильника одразу на вітрину. 

Іноді стіл для піци саладетта (вітрина для інгредієнтів) доповнює як частина комплекту, іноді її слід придбати окремо. Ємності у вітрині наповнюються потрібними продуктами перед початком роботи, а потім інгредієнти у міру необхідності викладаються на тісто. Оскільки їх запаси зберігаються в холодильній камері внизу, далеко відлучатися за поповненням не доведеться. 

Стіл знадобиться на більшості етапів приготування піци:

  • Замішування

  • Формування заготовок

  • Розкочування основи для піци

  • Викладення на тісто соусів і начинки

Складові збираються у піцу, неначе пазл, де всі деталі на відстані простягнутої руки, і страву можна відразу відправляти у піч пектися.

Такі столи можна використовувати для приготування не лише піци, а й інших страв, наприклад, пиріжків, канапок, бургерів.

Як вибрати стіл для піци?

Як і у випадку з іншим обладнанням, оптимальна модель столу для піци значною мірою залежатиме від вашого меню, кількості начинок і соусів, обсягів замовлень, зручності для працівників і того, скільки місця у вас на кухні. Неодмінно зверніть увагу на габарити столу, простір для замішування та формування тіста, наявність вбудованих ємностей для зберігання інгредієнтів або можливість встановити їх. Додатково піцерійні столи можуть мати кілька ярусів кріплень для гастроємностей, які підходять для нетривалого зберігання складників, перш ніж вони стануть частиною піци.

холодильний стіл для піци саладетта

Холодильні столи для піцерії доступні у варіантах з двома, трьома або чотирма дверима. Лише зрідка місце дверей займають висувні шухляди. У різних столів різна площа робочої поверхні та об’єм охолоджуваної. У середньому холодильна камера має 300-600 л. Більшість столів обладнані електронною панеллю управління, яка дозволяє легко контролювати температуру. Агрегати працюють у діапазоні температур +2…+6°С, тож обов’язково зверніть увагу, які умови зберігання підходять вашим продуктам.

Для невеликих кухонь підійдуть столи з мотором знизу, які займають не так багато місця у довжину, при цьому маючи приблизно такі самі розміри холодильної камери, як столи з мотором збоку. Довжина може варіюватися досить широко, однак зручна висота має вужчі межі — 850-1090 мм. Стандартна ширина складає 600-800 мм.

Для маленької піцерії вистачить дводверного столу завдовжки 900-1000 мм та 700 мм у ширину. Якщо у закладі подають 100 та більше піц за зміну, варто придивитися до моделей довжиною від 1400 мм. В будь-якому разі, потрібна поверхня з міцних, гладких та гігієнічних матеріалів. Як уже було сказано, це може бути натуральний камінь або якісна харчова нержавійка.

В піцерійних столах, доповнених шухлядами, зручно зберігати допоміжний інвентар, необхідний для роботи кухаря.

Найкраще, якщо холодильник матиме функцію авторозморожування. Регулярне ручне розморожування стане зайвим клопотом на і без того зайнятій кухні.

Ціна на холодильний стіл для піци залежить не тільки від його розмірів, але і від комплектації. Який би стіл ви не обрали, пам’ятайте про його сумісність із планом вашого приміщення та обладнанням.

Правила розміщення холодильного столу в піцерії

Незалежно від того, чи у вас ресторан з відкритою кухнею, чи заклад, який працює винятково на доставку, принципи розміщення столу для піци в більшості випадків збігаються.

  • Встановлюйте обладнання на рівній твердій поверхні. Якщо холодильний стіл встановлений нерівно, це підвищує навантаження на компресор, тому при роботі можуть виникати дивні шуми, а охолодження погіршується.

  • Електричний шнур має діставати до розетки з заземленням без подовжувача.

  • Стіл не повинен стояти надто близько до джерел тепла, включаючи печі для піци та батареї опалення. Необхідність швидкого переміщення від столу до печі абсолютно не означає, що вони мають розташовуватися впритул. Підвищення температури може негативно вплинути на роботу холодильного обладнання.

  • Говорячи про температуру в приміщенні, важливо знати кліматичний клас холодильного стола, який позначає допустиму температуру навколишнього середовища. Наприклад, столи для піци BERG здатні працювати за температури до +43°C (тропічний клас). 

  • Слабо опалювані приміщення також не підходять. За низьких температур збільшується в’язкість мастила у компресорі, через що пришвидшується зношування деталей.

  • У процесі експлуатації не варто перевантажувати холодильні камери.

  • Важлива хороша циркуляція повітря. Уникайте встановлення перегородок та інших об’єктів, які можуть перешкодити вентиляції холодильного агрегата, та залиште достатній відступ від стіни.

У магазині Євромаркет ви можете купити стіл для піци в піцерію або ресторан з доставкою у Київ, Львів, Трускавець, Буськ, Луцьк, Черкаси, Умань, Івано-Франківськ, Яремче, Одесу, Вінницю, Харків, Хмельницький, Дніпро, Чернігів, Кропивницький, Тернопіль, Полтаву, Запоріжжя, Рівне, Кривий Ріг, Чернівці, Житомир, Ірпінь, Херсон та будь-яке інше місто України службами “Нова пошта”, “Delivery” та “Автолюкс”. У нас ви знайдете різноманітні моделі, серед яких точно будуть ті, які повністю задовольнять Ваші запити. Ми пропонуємо тільки якісне обладнання від перевірених брендів, які гарантують тривалий і безпроблемний термін служби.

Вгору
,