У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Морозильні столи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Морозильні столи для ресторанів та піцерій

Морозильні столи – багатофункціональне обладнання для закладів громадського харчування. У нижній частині приладу розміщуються охолоджувані відділи для зберігання заморожених продуктів, а верхня слугує зручною робочою поверхнею.

Нарівні з холодильним столом, морозильний стіл значно спрощує роботу кухаря і дозволяє йому готувати набагато швидше. Всі необхідні продукти завжди під рукою, при цьому розмір робочої поверхні може бути різним. Використовується такий стіл для зберігання м'яса, риби, заморожених овочів та фруктів, морозива, напівфабрикатів.

морозильний стіл

Стіл-морозильник: види та особливості

Морозильний стіл складається з морозильних камер і безпосередньо робочої поверхні. Ціна такого столу залежить від типу, кількості камер і розмірів. 

Є три основних види морозильних столів:

  • Морозильні столи з дверцятами

  • Столи з висувними полицями

  • Моделі з комбінованими відсіками

Варіант з висувними полицями коштує трохи дорожче, зате зберігати в ньому продукти набагато зручніше. Ціна морозильного столу залежить від товщини теплоізоляції, матеріалів, обсягу і бренду. Корпус столу та робоча поверхня виготовляється з харчової нержавіючої сталі, що дозволяє збільшити термін його служби. Нержавійка відзначається високою механічною міцністю та повністю відповідає санітарно-гігієнічним вимогам: 

  • Не чинить небезпечного впливу на продукти

  • Легко очищається від забруднень

  • Не піддається корозії

морозильний стіл на кухніСучасні технології забезпечують високу герметичність корпусу та підвищують енергоефективність обладнання.

Залежно від потреб і наявності вільної площі, можна підібрати модель з двома, трьома або чотирма дверима, з бортом чи без борта. Столи з бортом призначені для розміщення біля стіни, оскільки борт перешкоджає падінню продуктів назад, а моделі без борта найкраще розташовувати у вигляді острова. За великим морозильним столом може працювати кілька людей одночасно. 

У морозильній камері столу підтримується температура між -10 та -20°C. За таких умов заморожені продукти здатні зберігатися тривалий час. Температурний режим встановлюється за допомогою електронного термостата. Професійний морозильний стіл спроможний стабільно працювати за температури навколишнього середовища до +43 ºС. 

Для проведення сервісних робіт передбачений вільний доступ до агрегата, представлені моделі обладнані висувним компресором та знімним фільтром. Автоматичне розморожування ще більше спрощує обслуговування техніки. Столи морозильні можуть встановлюватися як автономно, так і в технологічну лінію на кухнях підприємств громадського харчування.

Переваги морозильних столів

Заморожені продукти можна зберігати в морозильних шафах, і це поширена практика, однак подібні місткі агрегати у багатьох випадках обертаються занадто громіздкими. Морозильні, а також холодильні столи найбільш актуальні для закладів з невеликою кухнею та низькою стелею. Стіл, об’єднаний з морозильною камерою, зручний з багатьох міркувань:

  • Пришвидшує приготування страв – у кухаря нема потреби відлучатися від робочого місця, щоб підійти до морозильної шафи

  • Робить використання площі більш раціональним – шафа це шафа і більше нічого, а тут ви маєте стіл і морозильник водночас

  • Слугує практичною та безпечною робочою поверхнею – стільниця зроблена з нержавіючої сталі

  • Зберігає достатній об’єм заморожених продуктів за належної температури.

Часто стіл морозильний застосовують для зберігання заморожених продуктів на етапі, коли їх невдовзі вже потрібно приготувати. Таку техніку встановлюють не тільки в ресторанах, піцеріях, пекарнях чи кондитерських, а й на невеликих підприємствах, що виготовляють напівфабрикати. На поверхні зручно нарізати м’ясо, овочі, салати, місити тісто, готувати заготовки для подальшого заморожування або, навпаки, розморожувати продукти, вийняті з камери. У деяких моделей стільниця охолоджується, що робить їх зручними для обробки продуктів, чутливих до підвищення температури. Таким чином, овочі, зелень, шоколад чи риба залишаться прохолодними, навіть якщо на кухні спекотно.

Як обладнання “2 в 1”, морозильний стіл більш доцільно придбати для камерної піцерії чи ресторану, ніж морозильну шафу. Те саме можна сказати про холодильні шафу і стіл. Для столів буде легше викроїти місце на будь-якій кухні. Зрештою, робоча поверхня там у кожному разі знадобиться. Хоча, звісно, об’єм морозильного столу буде менший, ніж у шафи. Тому враховуйте об’єми продуктів, які знадобляться для щоденної роботи.

На що звернути увагу при виборі морозильного столу?

Вибір правильного обладнання є вирішальним для безперебійного функціонування закладу харчування. Ось кілька важливих факторів, які слід враховувати перед тим, як купити морозильний стіл: 

  • Габарити та об’єм. Доступний простір на кухні та ваші виробничі потреби в першу чергу визначають розмір і місткість морозильного столу. Перед покупкою виміряйте площу кухні, щоб переконатися, що стіл можна буде зручно розмістити. Як уже було сказано, обсяги інгредієнтів, які потрібно зберігати, також відіграють важливу роль. При середніх об’ємах заморожених продуктів, що зберігаються, та нагальній потребі в додатковій робочій поверхні морозильний стіл себе точно виправдає.

  • Якість збірки. Зверніть увагу на товщину металу та якість стиків і швів, а також товщину термоізоляції, яка забезпечує ефективне охолодження та енергозбереження.

  • Споживання енергії. Обладнання з більш енергоефективними компресорами може бути дорожчим, проте у довготерміновій перспективі допоможе знизити рахунки за електроенергію.

  • Точний контроль температури важливий при роботі з харчовими продуктами. Цифрові терморегулятори та дисплеї пропонують підвищену точність і легкість моніторингу.

  • Ергономічний дизайн. Морозильний стіл спрощує приготування їжі, якщо він добре спроєктований. Висота і ширина столу, розташування дверей, ящиків і полиць повинні бути зручними для роботи.

  • Комплектація столу – двері, шухляди чи їх комбінація – залежить від того, яким чином вам буде зручніше організувати інгредієнти. У моделях з дверцятами багато місця для великих контейнерів, проте при відкритті дверей втрачається більше холоду, ніж при висуванні шухляд. Комбіновані столи забезпечують поєднання переваг обох варіантів, але дуже важливо оцінити співвідношення висувних ящиків і дверей на основі ваших виробничих потреб.

морозильний стіл BERGМорозильний стіл купити в Україні з офіційною гарантією ви можете в інтернет-магазині “Євромаркет”. У нас знайдуться моделі для будь-якого типу закладу. Ми також допоможемо підібрати індивідуальне рішення відповідно до потреб вашого бізнесу. Додаткову консультацію ви завжди можете отримати, зателефонувавши нам за телефонами, вказаними вгорі сторінки та в розділі “Контакти”.

Доставка професійного холодильного обладнання проводиться службами “Нова пошта”, “Автолюкс” та “Delivery”. Замовлення доставляються у Київ, Одесу, Івано-Франківськ, Яремче, Коломию, Дніпро, Чернівці, Харків, Вінницю, Львів, Жовкву, Трускавець, Кривий Ріг, Луцьк, Полтаву, Кропивницький, Чернігів, Жмеринку, Тернопіль, Житомир, Запоріжжя, Рівне, Хмельницький, Херсон, Черкаси, Умань та будь-які інші міста і села України. Також товари можна забрати самовивозом з наших магазинів у м. Ужгород та м. Мукачево.

Ми проводимо післяпродажне обслуговування всієї реалізованої техніки, як на час гарантії, так і у післягарантійний період. На складі наявні необхідні запчастини (випарники, компресори, ущільнювачі), які у разі зношування або поломки вдасться оперативно замінити, щоб обладнання якомога довше безперебійно працювало. Ви можете звертатися до нас для ремонту чи консультації впродовж усього терміну експлуатації техніки.

➤ Який термін гарантії на морозильні столи?

Гарантійний термін на морозильні столи, придбані в інтернет-магазині Євромаркет, становить 1 рік. 

➤ Який об’єм морозильного столу?

В каталозі нашого інтернет-магазину представлені морозильні столи об’ємом 260 – 410 л. 

➤ Чи можна покласти поряд холодильний і морозильний стіл?

Звичайно, якщо обом пристроям забезпечено достатньо місця для вентиляції, їх можна покласти у лінію. Не варто лише розміщувати холодильне устаткування впритул до теплового. Скажімо, морозильний стіл у ролі підставки для пароконвектомата – неефективна і неприпустима комбінація. 

➤ Як доглядати за морозильним столом?

Регулярний догляд за технікою забезпечить довговічність та ефективну роботу. Хоча робочу поверхню треба протирати щодня, дуже важливо періодично очищати випарник і ущільнювач, щоб запобігти накопиченню пилу і бруду та забезпечити оптимальне охолодження. Ручного розморожування моделі не потребують. 

Вгору
,