Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT03 може використовуватися для заморожування та охолодження широкого спектру продуктів: овочів та фруктів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє зберігати харчові продукти тижнями або навіть місяцями без зміни їхніх поживних та органолептичних властивостей. Шокова заморозка базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Для порівняння, під час повільного заморожування утворюються макрокристали льоду, які врізаються в тканини, через що розморожена їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості.
Шокер Tecnodom ATT03 має дві основні функції:
-
Швидка заморозка — в камеру подається повітря, охолоджене до -40°С, за короткий час понижуючи температуру всередині камери до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко знижується до +3°С. Функція використовується для готових страв та забезпечує їм триваліше зберігання без втрати смакових якостей.
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT03 розрахований на 3 рівні універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400. Внутрішня поверхня і корпус приладу виготовлені з нержавіючої сталі.
-
Заморозка: 11 кг (від +70°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 14 кг (від +70°С до +3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 610х410х280 мм
-
Відстань між деками: 70 мм
-
Термоізоляційний прошарок товщиною 60 мм
-
Електронне управління
-
Термощуп
-
Регулювання тривалості циклу заморозки/охолодження за часом або за термощупом
-
Автоматичний перехід у режим зберігання після завершення циклу
-
Температура оточуючого повітря: +12...+43°С
-
Холодоагент: R452A
Купити шокер Tecnodom ATT03 — ідеальний варіант для збереження сезонних ягід, зелені, овочів та фруктів, що швидко псуються. Також шокер забезпечить охолодження заздалегідь приготованих для банкету страв, які перед подачею потрібно буде лише розігріти у пароконвектоматі в режимі регенерації.
Завдяки ефективності та практичності шокової заморозки шокери перетворилися на розповсюджене обладнання для ресторанів, кафе, фабрик-кухонь, кейтерингу, фаст-фуду, заготівельних фабрик тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Tecnodom ATT03 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.