Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оптимальний спосіб зберегти на тривалий час продукти, які в звичайних умовах швидко псуються — шокова заморозка. Апарат шокової заморозки Apach ASH10K LP розрахований на 10 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400 та придатний для заморожування чи охолодження широкого спектру продуктів: фруктів, ягід, овочів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє найповніше зберегти початкові якості продуктів. Процес базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Крім того, низькі температури запобігають розмноженню бактерій.
Шокер Apach ASH10K LP має кілька функцій:
-
Швидка заморозка — температурний показник всередині камери знижується до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко зменшується до +3°С. Функція застосовується для готових страв та забезпечує триваліше зберігання, залишаючи смак та аромат щойно приготованої страви.
Поверхня апарату шокової заморозки Apach ASH10K LP має інноваційне покриття, яке підвищує стійкість, полегшує очищення та гарантує бездоганну гігієну. У апараті передбачені автоматичні та ручні цикли заморожування і охолодження, а також м'які та жорсткі цикли.
-
Заморозка: 20 кг (від + 90°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 35 кг (від +90°С до + 3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 600х400х420 мм
-
Відстань між напрямними: 68 мм
-
Термощуп
-
Цикли охолодження/заморожування за часом та термощупом
-
Автоматичний перехід у режим зберігання після закінчення циклу
-
Реверсивні дверцята
Купити шафу шокової заморозки Apach ASH10K LP — найкращий вибір, щоб зробити запас сезонних ягід, фруктів та овочів. Метод шокової заморозки скорочує час підготовки до тривалого зберігання в шість-сім разів, що дозволяє збільшити обсяг виробництва заморожених продуктів, і водночас подовжує допустимий час зберігання. Також шокер допоможе охолодити заздалегідь приготовані банкетні страви, які перед подачею потрібно буде просто розігріти у пароконвектоматі — вони смакуватимуть як тільки що зготовані. Завдяки зручності та ефективності шокової заморозки та охоложення шокери перетворилися на розповсюджене обладнання для ресторану, кафе, кейтерингу, фаст-фуду, фабрики-кухні, заготівельної фабрики тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Apach ASH10K LP за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.