Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT10 може використовуватися для заморожування або охолодження широкого спектру продуктів: овочів та фруктів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє зберігати харчові продукти у практично незмінному стані тижнями або навіть місяцями, зберігаючи їхні початкові якості. Шокова заморозка базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Для порівняння, під час повільного заморожування утворюються макрокристали льоду, які врізаються в тканини, через що їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості при розморожуванні.
Шокер Tecnodom ATT10 має дві основні функції:
-
Швидка заморозка — в камеру подається повітря, охолоджене до -40°С, за короткий час понижуючи температуру всередині камери до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко знижується до +3°С. Функція використовується для готових страв та забезпечує більш тривале зберігання без втрати смакових якостей.
Місткий апарат шокової заморозки Tecnodom ATT10 розрахований на 10 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400. Внутрішня поверхня і корпус апарату виготовлені з нержавіючої сталі. Стінки камери мають термоізоляцію, виконану поліуретаном завтовшки 60 мм. Двері з магнітним ущільнювачем закриваються самі.
-
Заморозка: 25 кг (від +70°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 30 кг (від +70°С до +3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 610х410х760 мм
-
Відстань між деками: 70 мм
-
Автоматичний режим зберігання після завершення циклу
-
Термощуп
-
Холодоагент: R452A
Купити шафу шокової заморозки Tecnodom ATT10 — ідеальний варіант для збереження сезонних ягід, зелені, овочів та фруктів, що швидко псуються. Запас, зроблений у сезон, протягом року можна використовувати для приготування страв або для продажу. Також шокер забезпечить охолодження заздалегідь приготованих страв для банкету, які перед подачею потрібно буде просто підігріти у пароконвектоматі в режимі регенерації до потрібної температури. Завдяки ефективності та практичності шокової заморозки шокери перетворилися на розповсюджене обладнання для ресторану, кафе, фабрики-кухні, кейтерингу, фаст-фуду, заготівельної фабрики тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Tecnodom ATT10 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.