Кількість
|
Вартість
|
||
|
Апарат шокової заморозки Tecnodom ATT15 призначений для заморожування або охолодження широкого спектру продуктів: овочів та фруктів, м'яса, риби, кондитерських і хлібобулочних виробів, напівфабрикатів чи готових страв.
Технологія шокової заморозки дозволяє зберігати харчові продукти тижнями або навіть місяцями без зміни їхніх поживних та органолептичних властивостей. Шокова заморозка базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, при цьому перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. На противагу цьому, під час повільного заморожування утворюються макрокристали льоду, які врізаються в тканини, через що їжа змінює консистенцію та втрачає поживні властивості при розморожуванні.
Шокер Tecnodom ATT15 має дві основні функції:
-
Швидка заморозка — в камеру подається повітря, охолоджене до -40°С, за короткий час понижуючи температуру всередині камери до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко знижується до +3°С. Функція використовується для готових страв та забезпечує більш тривале зберігання без втрати смакових якостей.
Потужний апарат шокової заморозки Tecnodom ATT15 розрахований на 15 рівнів універсальних напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400. Внутрішня поверхня і корпус апарату виготовлені з нержавіючої сталі. Двері з магнітним ущільнювачем закриваються самі. Висота ніжок регулюється.
-
Заморозка: 35 кг (від +70°С до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 40 кг (від +70°С до +3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 610х410х1120 мм
-
Відстань між деками: 70 мм
-
Електронне управління
-
Термощуп
-
Встановлення тривалості циклу заморожування/охолодження за температурою або за часом
-
Температура оточуючого повітря: +12...+43°С
-
Холодоагент: R452A
Купити шафу шокової заморозки Tecnodom ATT15 — бездоганний варіант для тривалого зберігання сезонних ягід, зелені, овочів та фруктів, що швидко псуються. Запас, зроблений у сезон, протягом року можна використовувати для приготування страв або продажу. Також шокер забезпечить охолодження заздалегідь приготованих страв для велелюдного банкету, які перед подачею потрібно буде просто розігріти у пароконвектоматі в режимі регенерації.
Завдяки ефективності та практичності шокової заморозки шокери стали розповсюдженим холодильним обладнанням для ресторану, кафе, фабрики-кухні, кейтерингу, фаст-фуду, заготівельної фабрики тощо.
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Tecnodom ATT15 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.