Кількість
|
Вартість
|
||
|
На кухні ресторану, кафе чи їдальні необхідна потужна система вентиляції, яка виводитиме з кухні пару, тепло і запахи. Витяжка покращує мікроклімат на кухні та запобігає розповсюдженню ароматів їжі, що готується, за межі виробничих приміщень. Витяжний зонт є важливим елементом всієї системи вентиляції, який витягує забруднене повітря. Витяжні зонти встановлюються над різним тепловим обладнанням: пароконвектоматами, плитами, грилями, хосперами, мангалами, жарильними поверхнями, фритюрницями та ін.
Пристінний зонт монтується у тому випадку, якщо обладнання, від якого слід відводити випари, розміщується біля стіни. До цієї ж стіни кріпиться сам зонт. Для затримування жирів, олій та інших речовин, які можуть забруднити вентиляційну систему, зонти оснащують жировими фільтрами. З таким обладнанням, як печі хоспер, необхідно використовувати зонт з іскрогасником, який запобігатиме виникненню пожежі.
Причини, чому витяжка на професійній кухні необхідна:
- Повітря очищується від шкідливих домішок, завдяки чому на кухні стає легше дихати та можливо працювати
- Значно менше часточок бруду осідає на робочих поверхнях та підлозі, тобто покращується гігієна
- Запахи не проникають в обідній зал
Ціна витяжного зонта для ресторану прораховується щоразу індивідуально та залежить від площі, яку необхідно покрити, відповідних розмірів зонта та його комплектації, типу обладнання, з яким працюють на кухні. Щоб дізнатися вартість, ви можете можете зв'язатися з менеджерами нашого магазину за телефонами 066 517-64-45 або 066 625-20-86, або натиснувши відповідну кнопку на сайті та залишивши запит. Ми допоможемо підібрати оптимальне устаткування для кухні вашого закладу.