Кількість
|
Вартість
|
||
|
На кухні їдальні, ресторану, піцерії чи кафе необхідна система вентиляції, яка виводитиме з приміщення пару, тепло і запахи. Вона повинна бути потужнішою, ніж побутова, оскільки приготування їжі проводиться у великих об'ємах і робота значно інтенсивніша. Промислова витяжка для кухні покращує мікроклімат та запобігає поширенню диму та запаху їжі, що готується, за межі виробничих приміщень. Витяжні зонти розміщують над обладнанням, яке безпосередньо проводить термообробку їжі: пароконвектоматами, плитами, грилями, жарильними поверхнями, фритюрницями, щоб витягувати забруднене повітря.
Острівний витяжний зонт встановлюється тоді, коли обладнання розташоване по центру приміщення, формуючи острів. Для затримування жирів, олій та інших речовин, які можуть забруднити вентиляційну систему, зонти оснащують жировими фільтрами, які вимагають періодичного чищення.
Причини, чому витяжка на професійній кухні необхідна:
- З повітря видаляються шкідливі домішки, завдяки чому на кухні стає легше дихати та можливо працювати
- Значно менше часточок бруду осідає на робочих поверхнях та підлозі, тобто покращується гігієна
- Кухонні запахи не проникають в обідній зал
Ціна острівного витяжного зонта для ресторану розраховується індивідуально та залежить від площі приміщення, потрібних розмірів зонта та його комплектації, на яку, своєю чергою, впливає тип обладнання, над яким зонт буде встановлений. Щоб дізнатися вартість, ви можете можете зв'язатися з менеджерами нашого магазину за телефонами 066 517-64-45 чи 066 625-20-86, або натиснувши відповідну кнопку на сайті та залишивши запит. Ми допоможемо підібрати оптимальне устаткування для вашої професійної кухні.