У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Грилі для курей Pimak

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Турецький бренд Pimak понад 30 років виступає успішним гравцем на світовому ринку професійного обладнання для закладів харчування. Певною мірою його розвиток закорінений в економічних та гастрономічних особливостях країни походження. В Туреччині надзвичайно розвинена туристична галузь. А чого хочуть туристи? Хліба й видовищ. Щоб нагодувати натовпи відпочивальників, необхідна розгалужена мережа закладів HoReCa. Крім того, величезна кількість кіосків з фаст-фудом та жвава вулична торгівля дають змогу будь-де і будь-коли перекусити на ходу. Саме на оснащення сфери швидкого харчування і робить ставку Пімак. В таких умовах підприємцям необхідна надійна, довговічна та високопродуктивна техніка, яку можна придбати за доступною ціною. Грилі для курей Pimak володіють усіма цими перевагами, тому рекомендуємо звернути увагу на обладнання названого бренду, якщо ви розвиваєте свою справу у форматі стріт-фуд або швидкого харчування.

смажені кури у грилі Pimak

Пімак: коротко про компанію

Pimak – найбільший виробник грилів для курей у Туреччині та один з лідерів у виготовленні промислового кухонного обладнання у своїй країні. В асортименті компанії представлені 2000 видів різноманітного устаткування та товарів для кухні, які виготовляються на 5 заводах. Продукція бренду експортується до понад 70 країн на 5 континентах, і її спектру вистачить для повного оснащення не тільки точки швидкої їжі, а й кафе, їдальні чи ресторану середнього сегмента.

Серед товарів компанії можна знайти багато видів найрізноманітнішої техніки:

  • Грилі для курей Pimak

  • Поверхні для смаження

  • Обладнання для шаурми

  • Професійні плити

  • Печі

  • Фритюрниці

  • Диспенсери для напоїв

  • Лінії роздачі

Завдяки інноваціям, росту виробничих потужностей та постійному розширенню пропозиції компанія зберігає конкурентну перевагу, рухаючись вперед та працюючи над покращенням продукції та якомога повнішим задоволенням потреб клієнтів. Зокрема, вибір курячих грилів у цього бренду – максимально широкий та включає обладнання, з яким вдасться розгорнути виробництво смаженої птиці в будь-яких масштабах.

Апарати для курей гриль Pimak: безліч варіантів для бізнесу

Здавалося б, курка – птиця невисокого польоту, однак попит на курятину не знижується, а все завдяки її доступності, поживності та безлічі смачних рецептів, за якими її можна приготувати. Рум’яна та ароматна курочка гриль – вельми апетитна страва для швидкого м’ясного перекусу. А гриль для курей Pimak стане надійним помічником у її приготуванні, демонстрації та продажі.

Модельний ряд бренду включає грилі, розраховані на одночасне обсмажування від 4 до 50 та навіть більше тушок курчат. Незалежно від того, маєте ви компактний кіоск чи шашличну з великою кількістю посадкових місць, з цього асортименту вдасться вибрати техніку, оптимальну саме для ваших потреб.

Більшість моделей доступні у двох модифікаціях:

Також виробник пропонує грилі на вугіллі, шануючи традиційний спосіб смаження м’яса.

Електричні грилі можуть підключатися на вибір до мережі 220 або 380 В, газові – як до природного, так і до зрідженого газу. Таким чином, і тип підключення, і його спосіб відповідатимуть вашим побажанням та можливостям.

Особливістю електричних курячих грилів бренду є двоетапне нагрівання, що сприяє більш ретельному просмаженню продукту – ви отримаєте не тільки запечену скоринку зверху, а й ніжну текстуру м’яса всередині. гриль для курей Pimak

Апарати для курей гриль Pimak переважно належать до шампурного типу. Міцні рожни, сконструйовані для зручного розміщення цілих тушок птиці, обертаються навколо своєї осі за допомогою електроприводу. Газові та вугільні моделі при цьому також мають моторизований механізм обертання рожнів, тож крутити шампури не потрібно – лише стежити за тим, щоб продукція не пересмажилася. Постійно підставляючи джерелу тепла то один, то інший бік, кури готуються швидко та рівномірно. Для електричних грилів характерне верхнє розміщення ТЕНів, тому на вищих рожнах м’ясо смажиться скоріше, ніж на нижніх, що є цілком закономірною особливістю. Проте навіть з урахуванням цього нюансу шампурні грилі можуть похвалитися найвищою продуктивністю в порівнянні з іншими типами обладнання.

Грилі для курей Pimak – матеріали виконання

Корпус та шампури апаратів виготовлені з міцної та гігієнічної нержавіючої сталі. В конструкції передбачені вентиляційні отвори та піддон для збору жиру, який допомагає підтримувати обладнання у чистоті.

Дверцята та задні стінки пристроїв виготовляють з безпечного жаростійкого скла, яке відкриває наскрізний огляд та дозволяє безпосередньо слідкувати за процесом приготування курей. Завдяки такій прозорості курячий гриль слугує водночас вітриною. Смажена птиця, обертаючись на рожнах, гіпнотизує рівномірним рухом, приваблює погляди перехожих своєю апетитною золотистою шкіркою та спокушає пряним ароматом. Просто неможливо буде байдуже пройти повз!

В інтернет-магазині Євромаркет ви можете недорого купити гриль для курей Pimak з доставкою у Львів, Київ, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Дніпро, Рівне, Вінницю, Одесу та інші міста України службами “Нова пошта”, “Автолюкс” або “Delivery”. Наші менеджери на зв’язку, щоб підказати найкращі рішення для вашого бізнесу.

Вгору
,