У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Професійні електрогрилі для курей

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Професійні електричні грилі для курей

Апарати для курей-гриль на електриці – вельми популярне обладнання для фаст-фуду, яке часто можна побачити у кафе швидкої їжі, кіосках, закладах торгівлі тощо. Тим, хто бажає купити професійний електричний гриль для курей, доступний широкий вибір моделей, в які одночасно можна завантажити 4, 6, 12 та навіть 50 тушок птиці. Ці грилі у багатьох випадках підходять не тільки для курячих тушок, але й для смаження іншого м’яса, риби та навіть овочів. Подібна техніка створює неозоре поле можливостей для зростання бізнесу.

Електрогриль для курей як універсальне рішення

Професійні електричні грилі для курейСвіжа курка, смажена на грилі, є чудовим варіантом для швидкого та смачного обіду. Можливо, ви збираєтеся включити цю позицію у меню закладу, поставити подібний апарат у кулінарному відділі супермаркету чи шукаєте бюджетний курячий гриль для кіоску.

Пропозиція апаратури з електричним підключенням вельми різноманітна, і на українському ринку знайти її набагато легше. У випадку грилів для курей це пов’язано ще й з тим, що у форматі стріт-фуд реалізувати підключення до електромережі іноді простіше, ніж до газу. Враховуючи, що основна маса моделей підключається до 220 В, електричний апарат для курей гриль можна встановити практично будь-де. Він не прив’язаний до балона чи газопроводу. У разі потреби його легко буде перемістити, тим паче якщо це настільна модель.

Компактний, продуктивний та недорогий професійний електричний гриль для кур забезпечить рівномірне приготування м’яса на рожнах за стабільної температури. З електричним нагріванням рівень температури можна точніше встановити та підтримувати, щоб птиця просмажилась як слід. Максимальна робоча температура у більшості моделей сягає +300°С.

Важливою для такого обладнання є якість ТЕНів. Нагрівальні елементи з часом можуть потребувати заміни. Але в експлуатації електричний курячий гриль надзвичайно простий та потребує мінімум контролю. Нагрівальні елементи мають властивість самоочищення.

Підсумовуючи, професійний електрогриль для курей купити варто з кількох причин:

  • Гриль швидко підключається і може одразу почати роботу;
  • Легко важить;
  • Вища пожежобезпечність завдяки відсутності джерел відкритого вогню;
  • Точний регулятор температури;
  • Не вимагає спецпідготовки від персоналу;
  • Великий вибір моделей у виробників.

Конструкція електричних курячих грилів

Прилади, які повинні витримувати високу температуру і при цьому бути гігієнічними, виготовляють з термостійких та легких для очищення матеріалів. Всі апарати для курей-гриль мають дверцята з жаростійкого скла. Переважно прозорою є також задня стінка. Подібний гриль, встановлений на видноті, фактично сам рекламує продукцію, яка у ньому готується. Освітлення камери покращує огляд. Вентиляційні отвори, виконуючи свою пряму функцію, одночасно поширюють навколо привабливий аромат смаженої курятини.

Шампури електрогрилів мають електропривід, що закономірно – кому б знадобилося електричне устаткування з ручним приводом?

Залежно від способу розміщення птиці та обертання професійний електрогриль для курей може бути одного з трьох типів:

  • Карусельний
  • Шампурний
  • Вертикальний

Електрогриль для курейУ перших двох типів люльки або шампури встановлені горизонтально, а ТЕНи розташовані зверху. У шампурних моделях кури обертаються лише навколо своєї осі, тому на нижніх рівнях приготування проходитиме повільніше, ніж на верхніх, які ближче до обігрівача. У карусельних грилях обертання відбувається навколо центральної осі, а тушки то наближаються, то віддаляються від ТЕНів. М’ясо в різних кошиках отримує таким чином рівну кількість тепла. Подібні пристрої високопродуктивні. 

Вертикальні моделі де в чому нагадують апарати для шаурми, щоправда, в цьому разі прямий рожен відіграє роль “вішалки” зі спеціальними кріпленнями, на які чіпляють курей. Такі моделі місткі та часто підлогові. Нагрівальні елементи розміщені збоку.

У нижній частині грилів передбачений висувний піддон, який слугує для збору жиру. 

Панель управління зазвичай механічна та дає можливість контролювати обертання шампурів, освітлення та температуру.

 Виробники електричних апаратів для курей-гриль

Той, хто збирається купити професійний електричний гриль для курей, розраховує на швидку окупність за помірних інвестицій. Тому варто вибирати з брендів, які пропонують раціональне співвідношення ціни та якості. 

  • Pimak. Турецький виробник обладнання для професійної кухні, продукція якого представлена на ринку понад 45 країн на 5 континентах. Одна з найбільших компаній з виробництва професійної техніки в Туреччині прагне розширити масштаби та крокувати в ногу з інноваціями. При поміркованій вартості її обладнання окупається, тому придбання гриля для курей Pimak стане розумним вкладенням. 
  • BERG. Бренд з німецькою реєстрацією, що пропонує якісне обладнання за хорошими цінами. Також постачає багато іншого устаткування для фаст-фуду, серед якого фритюрниці, роликові та контактні грилі, апарати для попкорну та солодкої вати тощо.
  • Кий-В. Український виробник профтехніки, який виготовляє дешеві, прості в обслуговуванні та витривалі в роботі агрегати. За відгуками покупців, курячі грилі ГК рівномірно просмажують продукт і до поломок не схильні. Вони призначені для смаження курей вагою до 1,8 кг, додатково можуть комплектуватися кошиками для крилець та стегон і шампурами для риби.
  • GoodFood. Бренд пропонує найдешевшу в нашому асортименті модель гриля, що вміщує 12 невеликих курячих тушок. У кошиках, якими вона обладнана, можна смажити також куряче філе на грилі, стегна, гомілки, крильця, овочі, рибу – загалом, багато всього. Лейбл декларує відповідальний підхід до підбору китайських виробників, з якими працює, і має на меті довести, що якісне обладнання не обов’язково дороге. Спеціалізується перш за все на техніці для фаст-фудів і дасть непоганий старт для тих, хто збирається працювати в цьому напрямку.

В інтернет-магазині Євромаркет ви можете купити промисловий електрогриль для кур в Україні з доставкою у Київ, Дніпро, Львів, Чернігів, Полтаву, Запоріжжя, Житомир, Рівне, Івано-Франківськ, Вінницю, Кривий Ріг, Харків, Чернівці, Луцьк, Одесу, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси, Кропивницький та інші міста “Новою поштою” або “Делівері”.

➤ Яка потужність курячого гриля?

Залежно від моделі, розміру та місткості представлені у каталозі електричні апарати для курей-гриль мають потужність 2,6-14 кВт. 

➤ Скільки коштує гриль для курей?

Ціни на професійні електрогрилі для курей в інтернет-магазині Євромаркет – від 21 090 до 144 320 гривень. 

➤ За якої температури смажити курей-гриль?

Оптимальна температура для ретельного просмажування курей на грилі – близько 200°C. За температури 190°C ціла тушка смажиться 45-90 хвилин (залежно від розміру), за 220°C – 30-40 хвилин. 

Вгору
,