Дизайн і проектування

Відкриття ресторану, кафе, їдальні або магазину, супермаркету - це складний і копіткий процес, який складається з декількох етапів. Одним з найважливіших є  створення дизайн-проекту . Грамотне і оригінальне проектування інтер'єру приваблює відвідувачів, створює незабутню атмосферу, куди хочеться повернутися знову і знову. Правильно облаштовані санітарні зони і освітлення, розставлене обладнання та меблі - визначають комфорт і зручність перебування і, відповідно, популярність закладу.

Замовити дизайн-проект  Ви можете у фахівців по тел. 066 517-64-45  . Компанія здійснює проектування різних підприємств торгівлі та закладів. Ми пропонуємо оформлення інтер'єру і план розміщення обладнання:

Професійні дизайнери надають попередню і остаточну планування. Займаються розробкою проектів з нуля і їх реалізацією, а також реорганізацією приміщень за останніми тенденціями (ре-дизайн). Фахівці діла підкажуть по конструктивним і архітектурним питань, розставлять максимально ефективно обладнання і комунікації. Замовивши у нас проектування кафе, ресторанів, їдалень, магазинів, Ви будете спокійні за успіх і рентабельність підприємства.

Розробка дизайн-проекту

Дизайн план складається з комплексних розробок. Створюється інтер'єр всіх приміщень, розробляється схема розміщення обладнання і меблів. Для початку роботи Наші фахівці виїжджають на об'єкт для уточнення такої інформації:

  1. Замовник надає план об'єкта;
  2. Вказується вид і специфіка закладу / точки торгівлі;
  3. Проводяться обміри та обстеження приміщень;
  4. Уточнюються комунікаційні виходи.

Маючи цю інформацію фахівець, враховуючи побажання замовника і нормативні вимоги, створює креслення-схему з зазначенням точок підключення техніки до інженерних систем. У схемах також позначаються номінали величин і вимоги до комунікацій. 

В результаті, створюється документ, що містить вихідні відомості при проектуванні інженерних систем - водопостачання, електромереж, вентиляції та каналізації. Разом з кресленням йде специфікація обладнання, в якій містяться дані про моделі і типах пристроїв, їх головні тех. Характеристики. 

Наступний етап передбачає опрацювання деталей інтер'єру на 3D-схемою, підбір меблів, аксесуарів та ін. Така візуалізація дозволяє легко оцінювати взаємне розташування всіх елементів. 

Проектування дизайну для кафе, ресторану, їдальні, бару

Створення плану залежить, в першу чергу, від типу закладу громадського харчування. Наприклад,  проектування кафе з розстановкою обладнання  має в пріоритеті оперативне обслуговування великого потоку гостей. Такі заклади зазвичай невеликій площі, тому важливо компактно і зручно розмістити меблі, залишити достатньо простору для відвідувачів. Аналогічний підхід може використовуватися і до столових, піцеріях. 
При плануванні барів і ресторанів враховуються вже інші стандарти. Дизайнери ретельніше підходять до різних перегородок, плануванні залу, деталей інтер'єру, барной стійки. Можуть враховуватися пропоновані страви, специфіка закладу і гостей, наявність тераси або танцполу і т.д.

Окремо розробляється  план гарячого цеху з розстановкою обладнання . Креслення професійної кухні проектується фахівцями з дотриманням всіх інженерних норм і виходів для підключення кухонних пристроїв. 

План розміщення обладнання в магазині і супермаркеті

Заходячи в торгову точку, покупець насамперед оцінює планування залу, логічний розподіл товару, комфортність пересування. Планування такого приміщення повинна відповідати певним правилам, естетичним і ергономічним особливостям. Грамотне розміщення вітрин і прилавків впливає на конкурентоспроможність, популярність і загальну прибутковість підприємства. Тому краще звернутися до професіоналів.

Фахівці спроектують детальний план під Ваші запити і специфіку об'єкта. Запропонують оптимальне розташування холодильних вітрин і стелажів в магазині. Допоможуть найкращим чином організувати торгову площу, щоб отримувати максимальний фінансовий результат. Тут враховуються форма і масштаби залу, план розстановки обладнання і загальні технічні вимоги до нього, залежність купівельної поведінки від планування.

У великих супермаркетах і гіпермаркетах  важливо забезпечити чітке зонування торгового залу. Продукція повинна бути розташована доступно, логічно, зрозуміло і привабливо для відвідувачів. Враховується товарне сусідство і взаємозамінність асортименту. Зазвичай на великих площах проект розміщення обладнання зображується у вигляді «решітки», тобто стелажі, каси і прилавки розставляють лінійно і поділяють проходами певної ширини. 

На малих площах (в магазинах, мінімаркетах)  зазвичай використовується прилавочних система торгівлі. Особливість такої розстановки передбачає, що обладнання розміщується ярусами по периметру залу. Перший ярус (пристінний) включає холодильні шафи і гірки, односторонні стелажі. Другий - складається з прилавків, можуть встановлюватися також касові прилавки і морозильні ларі. Це створює замкнуту систему обслуговування клієнтів.

Замовити проектування кафе, магазину, ресторану 

Замовити дизайнерський план з розстановкою обладнання за вигідною ціною Ви можете прямо зараз!

066 517-64-45  або ел. адресою  Office@eto-za.com.ua  Переваги співпраці з нами:

  1. Ми пропонуємо пакет послуг для різних закладів і торгових точок.
  2. Фахівці комплексно підходять до реалізації проектів, тому Вам не доведеться звертатися до інших підрядникам, витративши час, гроші і додаткові ресурси.
  3. У штаті компанії працюють професіонали, які допоможуть Вам підібрати необхідні кухонні апарати по тех. параметрам. В інтернет-каталозі представлений широкий асортимент теплового, холодильного, нейтрального та іншого обладнання.
  4. Ми гарантуємо роботу в обумовлені терміни.

Завдяки співпраці з нами, відкриття бізнесу в торговій або ресторанної індустрії стане набагато легше. Фахівці допоможуть правильно почати свою справу, уникнути помилок, зробити підприємство по-справжньому привабливим, індивідуальним і затишним для відвідувачів.