Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійний пом'якшувач м'яса Hendi ПРО-56 являє собою поєднання тендерайзера з традиційним молотком. Модель відзначається високою якістю та універсальністю, підходить для використання і на професійній кухні, і в домашніх умовах. Відмінно подрібнює м'ясо, розм'якшує волокна, водночас розплющуючи та вирівнюючи м'ясну продукцію. Перфорація дозволяє м'ясу краще просякнути соусами, а зубці вводять приправи глибше у тканини, що забезпечує готовим стравам насичений смак, соковитість та ніжність. Обробка тендерайзером скорочує час на маринування та приготування приблизно на чверть. Розпушувач м'яса допоможе на високому рівні готувати стейки, м'ясо на грилі, запечені, варені та тушковані страви.
Молоток для м'яса ПРО-56 має 60 лез з нержавіючої сталі (4 ряди по 15 лез). Зручний у використанні завдяки ергономічній формі ручки та звичному способу обробки продукту за допомогою відбивання. Невелика вага інструменту, особливо у порівнянні з повністю металевими молотками, значно полегшує роботу кухаря.
- Ширина лез: 0,26 см
- Максимальна глибина різу: 1,8 см
- Вага: 0,36 кг
У магазині Євромаркет ви можете купити тендерайзер Hendi ПРО-56 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.