Кількість
|
Вартість
|
||
|
Італійські печі для піци Apach
Обладнання для піцерії італійського виробництва має бездоганну репутацію. І це закономірно, адже Італія — батьківщина піци. Придбання такої техніки для закладу обійдеться недорого, якщо купити піч для піци Apach. Устаткування цього бренду відзначається високою якістю, поміркованими цінами та простотою у використанні, й чудово впорається з приготуванням класичної італійської страви.
Про Apach
Бренд Apach є приватним лейблом. Такі бренди є продавцями, а не виробниками. Вони співпрацюють з виробничими потужностями, які виготовляють продукцію під їхньою торговою маркою. Обираючи заводи-виробники, які пропонують оптимальне співвідношення ціни та якості, приватний лейбл може здобути чимало переваг на ринку.
Перед тим, як започаткувати власну лінійку обладнання, спеціалісти Apach протягом 5 років вивчали італійський ринок професійного обладнання та відібрали заводи-виробники, які могли запропонувати техніку, найбільш відповідну за рівнем якості, продуктивністю та ціновим сегментом.
Бренд Апач орієнтований на потреби кінцевих споживачів зі Східної Європи. Під торговою маркою випускається широкий спектр теплового, холодильного, електромеханічного, пакувального та посудомийного обладнання, яке може задовольнити практично всі потреби сучасної професійної кухні ресторану, піцерії чи кафе.
Лейбл має представництво у Києві та пропонує інформаційну підтримку, технічне обслуговування через надійних сервіс-партнерів та запчастини для ремонту.
У магазині “Євромаркет” піч для приготування піци Apach купити в Україні можна з офіційною гарантією на 1 рік.
Асортимент та характеристики печей для піци Apach
Серед обладнання Apach, представленого у нашому інтернет-магазині, є печі для піцерій різних масштабів:
- Печі з кам’яним подом. Невеликі однокамерні пристрої цього типу вміщують одночасно 4 піци, двокамерні — 8 піц діаметром 30-35 см.
- Конвеєрні печі. Найбільші агрегати в лінійці бренду Апач здатні випікати на годину до 110 піц діаметром до 45 см. Купити піч для піци Apach конвеєрного типу доцільно за дуже великого завантаження, коли виробництво необхідно поставити на потік.
Обладнання, наявне у каталозі інтернет-магазину “Євромаркет”, є електричним та вимагає підключення до мережі 380 (400) В. Кожна камера печей для піци обладнана потужними верхніми та нижніми ТЕНами, робота яких регулюється окремо. Електромеханічна панель керування проста в експлуатації та відрізняється надійністю, залишаючись справною навіть за тривалої високоінтенсивної роботи.
Внутрішня поверхня робочих камер виготовлена зі сталі або нержавіючої сталі з алюмінієвим покриттям, зовнішня панель — зазвичай з нержавіючої сталі. Під печей викладений вогнетривким шамотним каменем, який витримує високі температури, відмінно зберігає та розподіляє тепло. Випікати піцу можна як безпосередньо на поді, так і на спеціальній сітці для піци. До речі, з сіткою буде легше працювати піцайоло-початківцям.
Конвеєрні печі для піци не мають шамотного каменю, корпус і конвеєр виготовлені з нержавіючої сталі.
Оглядове вікно з подвійного загартованого скла у передній частині подових печей для піци дозволяє візуально контролювати процес випікання. У конвеєрних печах для цієї мети слугують бічні дверцята.
Яку піч для випікання піци обрати: подову чи конвеєрну?
Більшість закладів, які користуються електричними печами для піци, мають печі з шамотним каменем на поді. Така піч для випікання піци Apach недорого коштує і підіймає температуру до +50...+500°C. Це оптимальний діапазон, оскільки найкращою температурою для випікання італійської піци вважається +350...+400°C. Такі печі використовують для випікання піци та підігріву харчових продуктів на деках. Крім того, вони підійдуть для випікання піти, лавашу та інших плоских мучних виробів.
Для чого потрібен шамотний камінь у печах для піци Апач?
Вогнетривкий шамотний камінь з його шорсткою та пористою поверхнею допомагає створити дуже тонкий шар повітря під піцою, забираючи надлишок вологи з тіста та роблячи корж хрустким. Крім того, камінь вбирає жир, завдяки чому підсилюються смакові якості тіста для піци. Нарешті, ще однією його перевагою є антипригарні властивості. Крім того, він не вбирає запахи, таким чином зберігаючи смак та аромат страв незмінними.
Як чистити шамотний камінь?
Його чистять спеціальною щіткою для печі. Найкраще це робити, коли камінь ще теплий, щоб видалити залишки їжі. Потім можна протерти під вологою тканиною.
Скільки часу займає випікання піци на камені?
У розігрітій печі піца печеться 5-7 хвилин.
Якщо ви прагнете високопродуктивну піч для піци купити Apach пропонує конвеєрні агрегати. Їхній козир — масовість. Вони підтримують нижчі температури — +50...+320°С. Піца переміщується по лінії та випікається шляхом обдування гарячим повітрям. Все це зумовлює зміну смакових якостей піци, зробленої на конвеєрі, якщо порівнювати з печеною на поді. Зважаючи на ціну, таке обладнання доцільно замовляти, якщо планується дійсно масштабне виробництво піци — тільки в такому випадку інвестиція може окупитися. У конвеєрній печі Апач піци діаметром 35-45 см випікаються за 3,5-4,5 хв.
У магазині “Євромаркет” можна купити печі для піци Apach за вигідними цінами з доставкою у Львів, Київ, Івано-Франківськ, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Вінницю, Чернівці, Хмельницький, Житомир, Чернігів, Черкаси, Одесу, Дніпро, Кропивницький, Харків та інші міста України “Новою Поштою” та “Делівері”.