Кількість
|
Вартість
|
||
|
Обладнання для фаст-фуду
Сегмент "швидкої їжі" надзвичайно широкий і впевнено утримує свою частку серед закладів харчування іншого спрямування. Бажаючих перекусити на ходу вистачає завжди — на АЗС чи на вокзалі, у холі кінотеатру, у торгівельному чи офісному центрі, просто у парку чи на центральній площі міста. У ніші фаст-фуду працюють як імениті міжнародні мережі, так і невеликі кіоски. У багатьох страви закладів швидкої їжі асоціюються з комфортом, тому вона отримала ще одну назву — "comfort food".
Швидкість понад усе
Коли клієнти приходять до закладу швидкого харчування, вони розраховують забрати своє замовлення чи не миттєво. Тому обладнання для фаст-фуду повинне максимально прискорювати процес виробництва їжі. Усе має смажитися, підігріватися, кип'ятитися і загортатися якомога оперативніше.
Наявність якісного обладнання максимізує ефективність роботи і виторг. Відвідувачі залишаться задоволеними — а раз так, вони повернуться до вас знову.
Яке обладнання потрібно для відкриття точки фаст-фуду, залежить від того, що саме ви збираєтеся пропонувати клієнтам, яке ваше меню — поняття “швидкої їжі” вкрай широке та охоплює великий асортимент страв різних кухонь світу. Підбір обладнання залежить і від планованих розмірів закладу та його завантаженості.
Яким буває обладнання для фаст-фуду?
Устаткування для фаст-фуду можна умовно розділити на три види:
-
Обладнання власне для приготування страв
-
Торгове обладнання
-
Допоміжне кухонне обладнання
Найбільше знадобиться теплового обладнання, щоб готувати та підігрівати страви. Сюди належать:
-
Грилі (контактні, роликові, для курей)
-
Фритюрниці
-
Мікрохвильові печі
-
Шашличниці
-
Апарати для шаурми
-
Плити
-
Млинниці
-
Вафельниці
-
Апарати для поп-корну
-
Пончикові апарати
-
Апарати для солодкої вати
Для приготування гарячих напоїв необхідні:
-
Кавомашини
Багато приладів призначені спеціально для приготування певних типів продукції. Необхідно точно визначитися, що збирається продавати заклад.
З торгового обладнання знадобляться теплові/холодильні вітрини та барні шафи. Теплові вітрини не дадуть охолонути картоплі фрі та курям-гриль, у холодильних вітринах добре зберігатимуться салати, а в барних шафах — прохолодні напої.
Допоміжне обладнання, яке потрібне у варіанті відкриття закладу з кухнею — мийні ванни, виробничі столи, витяжки, холодильні шафи, посудомийні машини тощо.
Плюс фаст-фуду в тому, що хоча може бути потрібно багато обладнання, його можна купити за доступною ціною, а оскільки за правильної організації на продукцію є стабільний попит, кошти, вкладені в устаткування, швидко окупаються. Невелика точка або цілий заклад із фаст-фудом — хороший бізнес як для підприємців-початківців, так і для досвідчених гравців. А якщо згадати можливості франчайзингу, вийде виграти ще більше.
Якщо вам потрібен проєкт...
У магазині Євромаркет ви можете купити обладнання для фаст-фуду за розумними цінами. Крім того, якщо ви лише збираєтесь відкривати власний заклад швидкого харчування, наші спеціалісти розроблять проєкт від А до Я і підберуть все необхідне технічне устаткування, виходячи з ваших побажань та бюджету, а також запропонують оптимальні варіанти організації простору. Багаторічний досвід у проєктуванні закладів, який має команда “Європейських торгових технологій”, дозволить врахувати кожну дрібницю.
Тож якщо вас цікавить, яке обладнання підійде саме вашому закладу — телефонуйте за номером (098) 043-39-16 або (066) 517-64-45. Ви отримаєте вичерпну консультацію та всі необхідні розрахунки — як інженерні, так і фінансові. Адже індивідуальний підхід до кожного клієнта — це те, про що ми особливо дбаємо.