Кількість
|
Вартість
|
||
|
Багато коктейлів, таких як Маргарита і Дайкірі, мають густу снігоподібну консистенцію. Щоб їх приготувати, необхідно подрібнити лід до стану крижаної крихти. В барах та ресторанах дроблений лід можна використовувати не тільки у коктейлях фрозен, а й для декорування будь-яких напоїв, включаючи каву з льодом, а також для креативного оздоблення інших страв – десертів, закусок із морепродуктів та, зрештою, всього, на що вистачить фантазії кухаря.
З дробленням льоду відмінно впорається льодокришитель GGM Gastro ECI3. За лічені секунди він перетворить пальчиковий чи кубиковий лід з льодогенератора на колотий. Пристрій має вбудовану ємність, у якій можна зберігати до 1 кг колотого льоду. Електричний краш-мейкер (крашниця) простий у використанні та догляді. Корпус з високоякісної нержавіючої сталі стійкий до впливу вологи та механічних пошкоджень і забезпечує обладнанню міцність і довговічність.
Льодокришитель GGM Gastro ECI3 потребує відведення води.
- Максимальна продуктивність: 3 кг/хв
- Фільтр/прокладка на вході води
- Шланг подачі води
- Зливний шланг
- Регульовані ніжки
- Електричне підключення: 230 В / 1 Ф / 50 Гц
- Габарити (ШxГxВ): 180x330x320 мм
- Вага: 10 кг
У магазині Євромаркет ви можете купити професійний льодокришитель GGM Gastro ECI3 за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.