Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні електричні грилі для курей
Апарати для курей-гриль на електриці – вельми популярне обладнання для фаст-фуду, яке часто можна побачити у кафе швидкої їжі, кіосках, закладах торгівлі тощо. Тим, хто бажає купити професійний електричний гриль для курей, доступний широкий вибір моделей, в які одночасно можна завантажити 4, 6, 12 та навіть 50 тушок птиці. Ці грилі у багатьох випадках підходять не тільки для курячих тушок, але й для смаження іншого м’яса, риби та навіть овочів. Подібна техніка створює неозоре поле можливостей для зростання бізнесу.
Електрогриль для курей як універсальне рішення
Свіжа курка, смажена на грилі, є чудовим варіантом для швидкого та смачного обіду. Можливо, ви збираєтеся включити цю позицію у меню закладу, поставити подібний апарат у кулінарному відділі супермаркету чи шукаєте бюджетний курячий гриль для кіоску.
Пропозиція апаратури з електричним підключенням вельми різноманітна, і на українському ринку знайти її набагато легше. У випадку грилів для курей це пов’язано ще й з тим, що у форматі стріт-фуд реалізувати підключення до електромережі іноді простіше, ніж до газу. Враховуючи, що основна маса моделей підключається до 220 В, електричний апарат для курей гриль можна встановити практично будь-де. Він не прив’язаний до балона чи газопроводу. У разі потреби його легко буде перемістити, тим паче якщо це настільна модель.
Компактний, продуктивний та недорогий професійний електричний гриль для кур забезпечить рівномірне приготування м’яса на рожнах за стабільної температури. З електричним нагріванням рівень температури можна точніше встановити та підтримувати, щоб птиця просмажилась як слід. Максимальна робоча температура у більшості моделей сягає +300°С.
Важливою для такого обладнання є якість ТЕНів. Нагрівальні елементи з часом можуть потребувати заміни. Але в експлуатації електричний курячий гриль надзвичайно простий та потребує мінімум контролю. Нагрівальні елементи мають властивість самоочищення.
Підсумовуючи, професійний електрогриль для курей купити варто з кількох причин:
- Гриль швидко підключається і може одразу почати роботу;
- Легко важить;
- Вища пожежобезпечність завдяки відсутності джерел відкритого вогню;
- Точний регулятор температури;
- Не вимагає спецпідготовки від персоналу;
- Великий вибір моделей у виробників.
Конструкція електричних курячих грилів
Прилади, які повинні витримувати високу температуру і при цьому бути гігієнічними, виготовляють з термостійких та легких для очищення матеріалів. Всі апарати для курей-гриль мають дверцята з жаростійкого скла. Переважно прозорою є також задня стінка. Подібний гриль, встановлений на видноті, фактично сам рекламує продукцію, яка у ньому готується. Освітлення камери покращує огляд. Вентиляційні отвори, виконуючи свою пряму функцію, одночасно поширюють навколо привабливий аромат смаженої курятини.
Шампури електрогрилів мають електропривід, що закономірно – кому б знадобилося електричне устаткування з ручним приводом?
Залежно від способу розміщення птиці та обертання професійний електрогриль для курей може бути одного з трьох типів:
- Карусельний
- Шампурний
- Вертикальний
У перших двох типів люльки або шампури встановлені горизонтально, а ТЕНи розташовані зверху. У шампурних моделях кури обертаються лише навколо своєї осі, тому на нижніх рівнях приготування проходитиме повільніше, ніж на верхніх, які ближче до обігрівача. У карусельних грилях обертання відбувається навколо центральної осі, а тушки то наближаються, то віддаляються від ТЕНів. М’ясо в різних кошиках отримує таким чином рівну кількість тепла. Подібні пристрої високопродуктивні.
Вертикальні моделі де в чому нагадують апарати для шаурми, щоправда, в цьому разі прямий рожен відіграє роль “вішалки” зі спеціальними кріпленнями, на які чіпляють курей. Такі моделі місткі та часто підлогові. Нагрівальні елементи розміщені збоку.
У нижній частині грилів передбачений висувний піддон, який слугує для збору жиру.
Панель управління зазвичай механічна та дає можливість контролювати обертання шампурів, освітлення та температуру.
Виробники електричних апаратів для курей-гриль
Той, хто збирається купити професійний електричний гриль для курей, розраховує на швидку окупність за помірних інвестицій. Тому варто вибирати з брендів, які пропонують раціональне співвідношення ціни та якості.
- Pimak. Турецький виробник обладнання для професійної кухні, продукція якого представлена на ринку понад 45 країн на 5 континентах. Одна з найбільших компаній з виробництва професійної техніки в Туреччині прагне розширити масштаби та крокувати в ногу з інноваціями. При поміркованій вартості її обладнання окупається, тому придбання гриля для курей Pimak стане розумним вкладенням.
- BERG. Бренд з німецькою реєстрацією, що пропонує якісне обладнання за хорошими цінами. Також постачає багато іншого устаткування для фаст-фуду, серед якого фритюрниці, роликові та контактні грилі, апарати для попкорну та солодкої вати тощо.
- Кий-В. Український виробник профтехніки, який виготовляє дешеві, прості в обслуговуванні та витривалі в роботі агрегати. За відгуками покупців, курячі грилі ГК рівномірно просмажують продукт і до поломок не схильні. Вони призначені для смаження курей вагою до 1,8 кг, додатково можуть комплектуватися кошиками для крилець та стегон і шампурами для риби.
- GoodFood. Бренд пропонує найдешевшу в нашому асортименті модель гриля, що вміщує 12 невеликих курячих тушок. У кошиках, якими вона обладнана, можна смажити також куряче філе на грилі, стегна, гомілки, крильця, овочі, рибу – загалом, багато всього. Лейбл декларує відповідальний підхід до підбору китайських виробників, з якими працює, і має на меті довести, що якісне обладнання не обов’язково дороге. Спеціалізується перш за все на техніці для фаст-фудів і дасть непоганий старт для тих, хто збирається працювати в цьому напрямку.
В інтернет-магазині Євромаркет ви можете купити промисловий електрогриль для кур в Україні з доставкою у Київ, Дніпро, Львів, Чернігів, Полтаву, Запоріжжя, Житомир, Рівне, Івано-Франківськ, Вінницю, Кривий Ріг, Харків, Чернівці, Луцьк, Одесу, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси, Кропивницький та інші міста “Новою поштою” або “Делівері”.
➤ Яка потужність курячого гриля?
Залежно від моделі, розміру та місткості представлені у каталозі електричні апарати для курей-гриль мають потужність 2,6-14 кВт.
➤ Скільки коштує гриль для курей?
Ціни на професійні електрогрилі для курей в інтернет-магазині Євромаркет – від 21 090 до 144 320 гривень.
➤ За якої температури смажити курей-гриль?
Оптимальна температура для ретельного просмажування курей на грилі – близько 200°C. За температури 190°C ціла тушка смажиться 45-90 хвилин (залежно від розміру), за 220°C – 30-40 хвилин.