У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Вінички

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Ручні вінички для збивання

Пишне безе, повітряні омлети, ніжне бісквітне тісто та муси з’являються на наших столах завдяки такому простому інструменту як віничок. Хоча великі обсяги продуктів швидше та легше збиваються міксером, вінчик ручний не втрачає своєї актуальності. Вміло орудуючи ним, можна отримати не менш якісне, а часом і ретельніше змішування, ніж за допомогою електромеханічного обладнання.

Для чого використовуються вінички на кухні?

Кулінарний вінчик створений для рівномірного змішування продуктів та одночасної їх аерації. Його будова дозволяє насичувати масу під час швидкого перемішування найдрібнішими бульбашками кисню, що збільшує об’єм продукту, надає йому легкості та гладкої, шовковистої текстури. Вінички ідеальні для збивання рідких та кремоподібних продуктів не дуже високої щільності, таких як:

  • Яйця 

  • Яєчні білки

  • Вершки

  • Молоко

Для кулінарів і кондитерів-любителів ручні вінчики є просто незамінними помічниками, однак придбати їх нерідко хочуть також професійні кухарі. Для маленьких порцій буває недоцільно задіювати громіздку техніку, так само як тоді, коли треба збити продукт, який уже вариться на плиті.

Вінички знадобляться для приготування багатьох десертів, закусок і заправок, що підкорять ваших гостей м’якістю та хмарною легкістю:

  • Меренги

  • Мусові торти

  • Збиті вершки

  • Креми

  • Бісквіти

  • Омлети

  • Млинці

  • Соуси, підливи

Таке різноманіття не лишає сумніву, що професійні ручні вінички для кухні купити треба обов’язково. Вони, крім того, покращують енергоефективність, адже не потребують для роботи електроенергії. Ще однією перевагою є можливість працювати практично в будь-яких ємностях.

Типи вінчиків: класичні, спіральні, кулькові

У процесі вдосконалення кухонних інструментів були винайдені декілька типів знарядь, які допомагають досягати однакової мети, але різними способами. Одні моделі на кухні та в продажі можна знайти частіше, інші – рідше, проте майже всі мають сфери застосування, у яких вони будуть зручнішими та ефективнішими.

  • Класичний, або віничок-крапля. Складається з петель (пелюсток) різної довжини, які утворюють між собою переплетення. Робочий орган має грушоподібну форму, петлі відходять від ручки і далі розширюються. Виготовляється звичайно з нержавіючої сталі. Прекрасно підходить для збивання яєць, мусів, бісквітного тіста, вершків. Що більше петель, то делікатнішою буде структура продукту.

  • Спіральний, або пружинний. Має робочий орган у формі горизонтальної пружини та довгу ручку. Зручний для використання у процесах, коли масу потрібно перемішувати і одночасно збивати (наприклад, заварні креми, соуси). Пружиною можна досягнути до кожного куточка і самого дна каструлі, тому продукт не пригорить.

  • Кульковий віничок нагадує справжній віник з металевими прутиками, на кінчиках яких розташовані невеличкі кульки. У кондитерській справі за його допомогою досягають гладкої та глянцевої текстури сумішей. Модель оптимальна, щоб працювати з карамеллю та ізомальтом.

  • Плоский вінчик подібний до класичного, але має більш сплющену форму. Ним зручно орудувати у посуді з низькими бортами (сковорідках, сотейниках).

  • Вінчик ручний у вигляді котушки впізнає практично кожна господиня, адже у радянські часи вони були надзвичайно розповсюджені, й досі залишилися на багатьох кухнях. Моделі являють собою розширену донизу пружину, якою потрібно рухати вгору-вниз. Не надто ефективні для професійного застосування, проте згодяться для збивання білків у домашніх умовах.

  • Комбіновані. Поєднують у собі кілька типів знарядь. Наприклад, всередині переплетених дуг класичного віничка розташовується кулька, яка прискорює та покращує якість збивання щільних інгредієнтів до однорідної маси.

Класичні вінички є найбільш універсальними з цього переліку. Насадки-вінчики планетарних міксерів мають наближену до них форму, що знов-таки доводить ефективність інструмента та його вдалу конструкцію.

Як вибрати ручний віничок для професійної кухні?

Найчастіше кухарі шукають класичні вінички. Користуються попитом моделі з міцними петлями, здатними підняти з дна миски інгредієнти високої щільності. Їхні пелюстки достатньо гнучкі, при цьому не ламкі та відновлюють форму після навантаження.

Матеріалом робочої частини практично без варіантів слугує харчова нержавіюча сталь. Петлі мають бути надійно з’єднані з ручкою з гігієнічного та міцного матеріалу.

Розмір віничка вибирають з огляду на об’єми оброблюваних продуктів. Інструменти завдовжки 25-40 см покривають широкий спектр обсягів інгредієнтів та розмірів ємностей.

В інтернет-магазині Євромаркет ви можете купити вінчик ручний за вигідною ціною з доставкою в будь-яке місто чи село України службами Нова пошта, Делівері чи Автолюкс. Наш інтернет-магазин відправляє товари, замовлені до 16:00 у будні та до 12:00 у суботу, в день замовлення (за умови наявності всіх позицій на виставці або на складі та після оплати авансу або повної вартості). У нас можна придбати також професійні міксери, які дозволять вивести виробництво на новий рівень обсягів та швидкості. Розвиваймо бізнес разом!

Вгору
,