Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тісторозкатка для пекарні, піцерії, кафе
Тісторозкатка — це професійне обладнання яке дозволяє розкатати тісто до необхідної товщини. Тісто може бути будь-якої товщини, залежно від продукції, вона може легко регулюватися.
Принцип роботи тісторозкатки.
Заготовку треба встановити в агрегат, після чого вона проходить між двома валиками, і намотується на спеціальну качалку. Деякі моделі додатково оснащуються ножами, які дозволяють приготувати також італійську локшину.
Види тісторозкаток.
За типом установки розрізняють підлогові і настільні тісторозкатки. Підлогові моделі підійдуть для великих закладів, адже у них набагато більша продуктивність. Такі тісторозкатки можуть мати ручне, автоматичне або напівавтоматичне управління. Настільні тісторозкатувальні машини можуть використовуватися в невеликих закладах, кафе і піцеріях.
Крім цього тісторозкатки можуть бути ручними або електричними. Електричні моделі мають велику продуктивність і швидкість роботи, тому якщо у Вас великі обсяги роботи, то варто вибирати саме такі моделі.
У магазині Євромаркет Ви можете купити професійну тісторозкаточну машину для пекарні або кафе. У нас великий вибір тісторозкаток для будь-яких видів закладів. Якщо Ви не можете визначитися з вибором, то телефонуйте нам за додатковою консультацією.