Кількість
|
Вартість
|
||
|
Характеристики м'ясорубки Apach ATS12 (220 В)
- Продуктивність: 200 кг/год.
- Фактична продуктивність: 80 кг/год.
- Система ножів: Enterprise.
- Діаметр решітки: 6 мм.
- Діаметр горловини: 70 мм.
- Потужність: 0,75 кВт.
- Напруга: 220 В.
- Самозагострювальний ніж з нержавіючої сталі.
- Реверс.
Опис м'ясорубки Apach ATS12 (220 В)
Лоток і горловина м'ясорубки зроблені з нержавіючої сталі, а м'ясопереробна частина з харчового чавуну. Редуктор м'ясорубки знаходиться в олійній ванні, що покращує охолодження і продовжує термін роботи м'ясорубки. М'ясорубка повинна використовуватися тільки для перемелювання свіжого, а не замороженого м'яса. Також потрібно уникати попадання хрящів і кісток в горловину м'ясорубки.
Під навантаженням м'ясорубка повинна працювати не більше 15 хвилин, після чого варто відключити її на 15 хвилин. Комплектується м'ясорубка самозагострювальним ножем, що полегшує її експлуатацію. М'ясорубка Apach ATS12 легко розбирається для мийки. Варто стежити за правильністю складання ріжучих елементів, у випадку помилки це може привести до поломки, яка не покривається гарантією.