Кількість
|
Вартість
|
||
|
Невеличка каструлька, об'ємом 0,2 л, найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах.
Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями.
Такі каструльки найчастіше використовуються для приготування і подачі жульєну та передбачають подачу в гарячому вигляді.
Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви.
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме такий порційний посуд. При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!