У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Грилі для курей

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Професійні грилі для курей

Професійні грилі для курейПовз кіоск, де смажаться кури гриль, неможливо пройти, не озирнувшись у пошуках джерела спокусливого запаху. Рум'яне м'ясо, насичене ароматом спецій, так і дражнить апетит. Деякі власники закладів швидкої їжі або точок стріт-фуду поки що тільки мріють про те, щоб купити гриль для курей. Тим часом здійснити цю мрію дуже легко.

Птиця завжди у тренді

У всьому світі м'ясо птиці лідирує за рівнем споживання серед інших м'ясних продуктів. Перш за все, тому, що курка — найбільш демократична птиця. В Україні, до прикладу, куряче м'ясо є найдешевшим. Через це курятина є фаворитом для приготування швидких страв.

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж засмажити на грилі цілу тушку курки. Смажити м'ясо на рожні, обертаючи його над джерелом тепла — дуже древній спосіб приготування їжі. Обертання дозволяє м'ясу рівномірно просмажитися, готуючись у власному соку. Сучасні технології значно вдосконалили цей принцип, відомий з часів первісних вогнищ. Але приготовані таким чином страви так само привабливі для зору, нюху і смаку нинішніх споживачів, як були для їхніх предків тисячі років тому.

Професійний гриль для курей може стати вигідним доповненням для точки громадського харчування чи магазину. Проте щоб готувати бездоганні, апетитні та просмажені кури гриль обладнання слід вибирати дуже уважно. Це важливе інвестиційне рішення, яке позначиться на подальшій якості продукції.

Особливості професійних грилів

Комерційні грилі для курей дозволяють готувати кілька тушок птиці одночасно. Для маленької точки достатньо гриля на 4-9 курчат, тоді як для масштабного виробництва може знадобитися апарат, який вміщує десятки курей. Найбільші моделі, представлені на ринку, підходять для одночасного приготування 90 та більше курей. Між цими крайнощами для будь-якого закладу можна обрати обладнання оптимальної місткості, яке задовольнить потреби клієнтів, не займаючи зайвого місця на кухні.

Місткість впливає на загальний об'єм м'яса, який можна приготувати, а також на те, які види м'яса можна буде готувати разом та яким повинне бути їх взаєморозташування. Адже, крім курей, у таких грилях можна смажити й інші різновиди м'ясної продукції та рибу. На практиці місткість залежить також від фактичних розмірів і ваги тушок.

Двері, а часто й задні стінки апаратів для курей гриль виготовляють з жаростійкого скла. Панорамний огляд не тільки дозволяє стежити за процесом готування, але й привертає увагу потенційних клієнтів. Хрумка курка, засмажена на грилі — продукт, що рекламує себе сам.

Корпуси пристроїв виготовляються переважно з нержавіючої сталі. Цей матеріал не піддається корозії, не виділяє шкідливих речовин при нагріванні та контакті з їжею і легко очищується, що дозволяє дотримуватися санітарних норм. Також може застосовуватися фарбована сталь. Для кращої гігієни апарати комплектуються піддонами-жирозбірниками.

Перш ніж купити гриль для курей, слід взяти до уваги бажану продуктивність, місце, де буде встановлений апарат і те, наскільки швидко повинне готуватися м'ясо. Деякі моделі дають змогу готувати не лише цілі тушки, але й частини (наприклад, крильця). Вкрай важливі вид гриля, спосіб його живлення, потужність і мобільність.

Гриль для курей: різновиди устаткування

Не все обладнання для смаження курей на грилі працює однаково. На ринку представлені три різновиди таких пристроїв:

  • Шампурні. Курячі тушки насаджують на рожни, розміщені всередині робочої камери. Електропривід обертає шампури навколо своєї осі, завдяки чому кури просмажуються рівномірно з усіх боків. На такому грилі м'ясо швидко досягає готовності, тому це ідеальний вибір для точки стріт-фуду.
  • Карусельні. У таких моделях м'ясо розміщується у спеціальних кошиках, що обертаються. В них можна смажити дрібні частини тушок (стегна, ніжки, грудки). Продукцію легко розвантажувати та вивантажувати з кошиків, а вміщується її досить багато, що робить карусельні грилі високопродуктивними.
  • Вертикальні. В робочій камері встановлений стаціонарний рожен, з боків якого розміщені кріплення, на які підвішують тушки курей. Такий гриль відрізняє простота доступу до кожної окремої курки. Нагрівальні елементи, як правило, розташовані збоку.

Розрізняються і принципи обертання рожнів:

  • Осьове (стандартні шампури)
  • Карусельне
  • Планетарне (барабанне) — використовується у частині карусельних грилів, у яких обертаються і барабан, і шампури.

Джерелами живлення у комерційних апаратах можуть бути:

  • Електрика
  • Газ (природний або балонний)
  • Вугілля

Є дані, що перший гриль, розроблений спеціально для цілих тушок курей, працював на вугіллі. Складність роботи з цим паливом звужує сферу використання подібного устаткування, хоча воно надає м'ясу димного аромату, який неможливо сплутати ні з чим.

Електричні грилі для курей ціна яких не відрізняється значно від газових дають змогу точніше контролювати температуру, однак нагрівають продукт повільніше, ніж прилади, які використовують газ. Моделі на газу здатні досягати вищих температурних показників, що пришвидшує смаження. Також ТЕНи більш схильні ламатися і з часом можуть потребувати заміни, на відміну від газових пальників. З іншого боку, якщо вам потрібен точний контроль, краще підійде електричний гриль. Залежно від потужності він може підключатися до 220 або 380 В. Грилі на балонному газі бувають портативними та дозволяють торгувати у різних локаціях.

В інтернет-магазині Євромаркет ви можете замовити грилі для курей Pimak, BERG, GGM Gastro за вигідними цінами з доставкою у Київ, Львів, Полтаву, Харків, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Дніпро, Кропивницький та інші міста України. Також ви можете забрати замовлення у наших офлайн-магазинах в Ужгороді та Мукачеві. У нашому каталозі ви знайдете професійну техніку і кухонний інвентар для ресторанів, холодильні та теплові вітрини та різноманітне обладнання для закладів торгівлі.

Вгору
,