Кількість
|
Вартість
|
||
|
У апарату шокової заморозки Sirman Dolomiti 5T Gelateria передбачений soft-режим, що робить його ідеальним для заморожування делікатних продуктів, таких як морозиво, ягоди, креми, бісквіти, тістечка та інші м'які кондитерські вироби. Їх зберігання потребує особливо дбайливого підходу, для чого італійським брендом Sirman і була розроблена пропонована модель шафи шокової заморозки. Камера апарату розрахована на 5 рівнів напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400.
Технологія шокової заморозки сприяє найповнішому збереженню початкових якостей продукції. Процес базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Крім того, низькі температури запобігають розмноженню бактерій.
Шокер Sirman Dolomiti 5T Gelateria має кілька корисних функцій:
-
Швидка заморозка — температурні показники всередині камери падають до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко понижується до +3°С. Функція застосовується для готових страв та забезпечує триваліше зберігання без зміни смаку та аромату.
-
М'яке заморожування та охолодження
-
Підтримання температури
-
Дефростація з відновленням первинних характеристик продукту
Корпус шафи шокової заморозки Sirman Dolomiti 5T Gelateria виготовлений повністю з нержавіючої сталі. Відстань між полицями регулюється. Розосереджена подача повітря з системи вентиляції запобігає пошкодженню продуктів.
-
Максимальне завантаження: 150 кг
-
М'який та жорсткий режими
-
Термощуп з підігрівом (опція)
-
Холодоагент: R452A
-
Можливість перевішування дверей на інший бік
-
Вага: 98 кг
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Sirman Dolomiti 5T Gelateria за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.