Кількість
|
Вартість
|
||
|
У апарату шокової заморозки Sirman Dolomiti 10 Gelateria передбачений soft-режим, що робить його ідеальним для заморожування делікатних продуктів, таких як морозиво, ягоди, креми, бісквіти, тістечка та інші м'які вироби. Їх зберігання потребує особливо дбайливого підходу, для чого італійським брендом Sirman і була розроблена пропонована модель шафи шокової заморозки. Камера апарату розрахована на 10 рівнів напрямних під гастроємності GN1/1 або дека 600х400.
Технологія шокової заморозки сприяє найповнішому збереженню початкових якостей продукції. Процес базується на швидкому проникненні холоду. Рідина, що міститься у їжі, перетворюється на мікрокристали, які не пошкоджують тканини продуктів, тому після розморожування вони не втрачають у вазі та кольорі, зберігають вітаміни та мікроелементи, а текстура та смак залишаються незмінними. Крім того, низькі температури перешкоджають розмноженню бактерій.
Шокер Sirman Dolomiti 10 Gelateria має кілька корисних функцій:
-
Швидка заморозка — температурні показники всередині камери падають до -18°С.
-
Швидке охолодження — температура стрімко понижується до +3°С. Функція застосовується для готових страв та забезпечує більш тривале зберігання без зміни смаку та аромату.
Корпус шафи шокової заморозки Sirman Dolomiti 10 Gelateria виготовлений повністю з нержавіючої сталі. Відстань між полицями регулюється. Цикли заморожування/охолодження програмуються. Розосереджена подача повітря з системи вентиляції запобігає пошкодженню продуктів.
-
Заморожування: 15 кг (від +70 до -18°С за 240 хв)
-
Охолодження: 25 кг (від +70 до +3°С за 90 хв)
-
Розмір камери: 630x430х760 мм
-
М'який та жорсткий режими
-
Підтримання температури
-
Термощуп з підігрівом
-
Холодоагент: R404A
-
Об'єм: 206 л
-
Вага: 185 кг
У магазині Євромаркет ви можете купити апарат шокової заморозки Sirman Dolomiti 10 Gelateria за вигідною ціною з доставкою по всій Україні.