Кількість
|
Вартість
|
||
|
Садж - це сковорода родом з Південного Сходу. Вона має округлу форму та опукле дно. Особливість цього посуду в подвійному призначенні. Поставивши сковороду дном на вогнище, можна приготувати м'ясні страви, рибу чи засмажені овочі, А якщо її перевернути, то ви зможете спекти навіть хлібні вироби, такі як лаваш.
Щоб досягти хрусткої скоринки на картоплі, добре прожарити ковбаски, насолодитися ласим і соковитим шматочком м'яса - в нагоді вам стане чавунна сковорода садж. На відкритому вогні можна досягти відповідного температурного режиму, а антипригарні властивості чавуну забезпечать вашим стравам якісне прожарювання, при цьому, збережуть їх соковитість та смак.
Чавунна сковорода садж є найвдалішим варіантом на сьогодні в створенні оригінальних і справжніх пікніків, від яких всі будуть у захваті.