У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Професійні поверхні для смаження

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

   Жарильні поверхні в Україні

Поверхня для смаження — це аналог сковороди для професійної кухні, який забезпечує рівномірний нагрів всієї площі. Поверхня для смаження відноситься до відкритого типу теплового обладнання і може бути як настільною, так і для підлоги. За формою бувають квадратні і прямокутні поверхні для смаження, а саме покриття може бути гладким, рифленим або комбінованим.

Гладкі поверхні для смаження використовуються замість стандартної сковороди для смаження м'яса, риби та інших продуктів. Рифлені поверхні популярні в гриль барах, адже з їх допомогою можна готувати стейки і гриль-ковбаски. Комбіновані же поверхні зручно використовувати в будь-яких закладах громадського харчування, вони об'єднують в собі і гладку і рифлену поверхню.

Приготування їжі на жарильній поверхні

Сама нагрівальна поверхня виготовляється з чавуну або жаростійкої стали, що дозволяє їй тривалий час утримувати температуру. Працювати жарочні поверхні можуть як від електрики (220 або 380 В), так і від газу. Для пересувних фаст фудів зручним варіантом буде поверхня, яка працює від газового балона.

У магазині Євромаркет Ви можете купити жарильну поверхню для кафе, бару чи ресторану. Ми пропонуємо тільки якісні моделі, які добре себе зарекомендували на ринку. Додаткову консультацію щодо вибору теплового обладнання Ви завжди можете отримати зателефонувавши нам.

Вгору
,