У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Столи з нержавіючої сталі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Столи з нержавіючої сталі для Вашого закладу виготовляються під замовлення. Довжини столів бувають від 50 см до 220 см. Ширина столів буває 40 або 50, а зазвичай 60 або 70 см. Стандартна висота столів – 85 см. Але ми можемо виготовити для Вас вироби з нержавіючої сталі за Вашим індивідуальним замовленням будь-якої довжини, ширини, висоти з доставкою по всій Україні.

Також є можливість виготовити виробничі столи нестандартної конфігурації: зі зрізаними кутами, з іншою кількістю ніжок тощо. Телефонуйте, ми надамо консультацію та врахуємо всі Ваші побажання.

Чому на професійній кухні необхідний стіл з нержавіючої сталі?

Купити виробничий стіл з нержавіючої сталі — це вибір на користь безкомпромісної якості та безпеки. Високі санітарно-гігієнічні вимоги, які пред'являють до закладів громадського харчування, а також інтенсивні темпи роботи на професійній кухні вимагають використання кухонних меблів, стійких до навантажень, пошкоджень та високих температур, таких, які не містять шкідливих речовин і не створюють сприятливого середовища для розмноження мікроорганізмів. Стіл з нержавійки відповідає всім цим критеріям.

Столи з нержавіючої сталі мають чимало переваг, важливих для професійної кухні ресторану, кафе чи їдальні:

  • Міцність — матеріал, з якого вироблений стіл, стійкий до механічних і термічних впливів, тому меблі з нержавіючої сталі нелегко пошкодити, не кажучи вже про те, щоб зламати. Стіл з нержавійки витримає і важку гарячу каструлю, і розжарену сковорідку.

  • Стійкість до вологи та корозії — поверхні кухонних меблів часто контактують з рідиною, і дерево з часом гниє, а залізо іржавіє; проте з нержавіючою сталлю такого не станеться.

  • Легке очищення — завдяки хімічній стійкості стіл з нержавійки можна чистити та дезінфікувати високоактивними миючими засобами, що полегшує дотримання санітарних норм.

  • Безпечність для харчових продуктів — нержавіюча сталь не вбирає запахів і не поглинає речовин, які можуть стати “родючим ґрунтом” для розвитку патогенних мікроорганізмів.

  • Довговічність — завдяки своїй міцності та витривалості виробничий стіл з нержавіючої сталі на професійній кухні прослужить вірою і правдою не один рік.

Подібні столи абсолютно універсальні та багатофункціональні. На них можна обробляти м'ясо, рибу, овочі та фрукти, замішувати тісто, фасувати продукцію, складати брудний посуд перед миттям і чистий посуд після миття, викладати готові страви — і це лише те, що стосується кухні. Між іншим, завдяки можливості підтримання стерильності столи з нержавійки широко застосовують ще і в медичних та лабораторних установах.

Якими бувають виробничі столи з нержавіючої сталі?

Питання, які саме виробничі столи потрібні закладу, можна вирішити, взявши до уваги на низку факторів: кількість вільної площі, заплановане розміщення, потреба в додаткових конструктивних елементах, якими буде оснащений стіл тощо.

До найпоширеніших типів конструкції столів з нержавіючої сталі належать:

  • Бортові

  • Острівні

  • Столи з полицями

  • Столи без полиць

  • Столи з миючими ваннами

Бортові столи призначені для встановлення біля стін — бортик запобігає падінню решток їжі та забрудненню стіни — тоді як острівні розташовуються у центрі приміщення і можуть за потреби складатися разом. Де саме стоятиме стіл та які габарити він матиме, напряму залежить від того, як спроєктована кухня конкретного закладу.

Оснащений полицями виробничий стіл можна використати для зберігання різноманітного кухонного інвентарю або заготівок, що зробить цей предмет меблів ще більш практичним та функціональним. Додаткові полиці під стільницею підсилюють конструкцію та надають їй більшої стійкості. У нашому магазині можна замовити столи виробничі з однією, двома або трьома полицями, з бортиком або без бортика, а також столи з миючими ваннами. Останні особливо зручні для роботи з продуктами, які в процесі обробки потрібно часто мити.

Марки нержавіючої сталі для виробничих столів

Найчастіше виробничі столи виготовляють з нержавіючої сталі марок AISI 304 та AISI 430. Більш поширеною маркою є AISI 304. Така нержавіюча сталь проста як у виготовленні, так і в очищенні. Вона є універсальною завдяки своїй стійкості до окислення, корозії та загального зношування і дозволяє користувачам бути впевненими, що робоче середовище залишається вільним від забруднень.

Сталь марки AISI 430 є навіть ще більш міцною, ще стійкішою до корозії та здатною краще протистояти хімічним впливам. Хоча вироби зі сталі AISI 430 коштують дорожче, з точки зору довгострокової перспективи вони є хорошою інвестицією, адже дуже довго не потребуватимуть заміни.

Якщо ви хочете купити якісний стіл із нержавіючої сталі – замовляйте у магазині Євромаркет. Ви отримаєте оптимальне співвідношення ціни та якості, а кухня Вашого закладу матиме довговічні меблі, виготовлені за індивідуальними розмірами і тому ідеально підлаштовані під її потреби.

  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
  • Дізнатися ціну
Вгору
,