Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стіл бортовий - виробничий з полицею - вид основного нейтрального обладнання, що часто використовується на професійній кухні кафе, барів, ресторанів. Всі столи категорії «Столи виробничі» виготовляються з якісної нержавіючої сталі, яка відповідає всім санітарним нормам.
Використання професійних кухонних меблів (нейтрального обладнання), до яких відноситься і стіл виробничий з полицею пристінний на підприємствах громадського харчування забезпечує дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм облаштування робочого простору персоналу, місце для установки додаткового настільного обладнання (при необхідності), дотримання гігієнічних норм на підприємствах барно-ресторанного бізнесу. Матеріал, з якого виготовляються столи, володіє антикорозійними властивостями, не схильний до дії будь-яких температур, стійкий до миючих засобів та гарантує тривалий термін експлуатації цих меблів.
Габарити | |
Ширена, мм: | 500 ... 2400, будь-який розмір (під замовлення) |
Довжина мм: | 400 … 1000, будь-який розмір (під замовлення) |
Висота, мм: | 850 (стандарт), будь-який розмір (під замовлення) |