Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стіл бортовий - виробничий з полицею - вид основного нейтрального обладнання, що часто використовується на професійній кухні кафе, бару, ресторану. Всі столи категорії «Столи виробничі» виготовляються з якісної нержавіючої сталі, яка відповідає всім санітарним нормам.
Використання професійних кухонних меблів (нейтрального обладнання) до якої відноситься і Стіл виробничий без полки пристінний на підприємствах громадського харчування забезпечує дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм облаштування робочого простору персоналу, місце для установки додаткового настільного обладнання (при необхідності), дотримання гігієнічних норм пред'являються до підприємств барно-ресторанного бізнесу, тривалий термін експлуатації цих меблів. Матеріал з якого виготовляються столи, володіє антикорозійними властивостями, не схильний до дії будь-яких температур, а так само стійкий до агресивних миючих засобів.
Габарити | |
Ширена, мм: | 500 ... 2400, будь-який розмір (під замовлення) |
Довжина мм: | 400 … 1000, будь-який розмір (під замовлення) |
Висота, мм: | 850 (стандарт), будь-який розмір (під замовлення) |