У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Розстійні шафи

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

   Купити розстійну шафу

Розстійна шафа — це професійне пекарське обладнання, яке використовується для витримування хлібобулочних виробів безпосередньо перед випіканням. У ньому створюються ідеальні умови для тіста, завдяки чому воно "підходить" і випічка стає пишною та смачною.

Всі розстійні шафи мають однакову конструкцію, відрізняючись лише матеріалами і розміром. Так стандартна розстійна шафа складається з:

  • Самого корпусу шафи;
  • Системи управління;
  • Дверей;
  • Ємності з ванною.

Принцип роботи розстійної шафи.

Розстійна шафа з заготовкамиКожна розстійна шафа має систему зволоження парою і можливість плавного регулювання температури. Внизу шафи встановлений піддон з губкою і теном. Губка вбирає зайву вологу з повітря, а тен перетворює її знову в пару. Завдяки цьому всередині розстійної шафи постійно підтримується необхідна вологість і температура, яка і сприяє вистоюванню.

Виcтоювання — це процес відновлення структури тіста і насичення його вуглекислим газом. Під час формування самих виробів структура тіста руйнується, поставивши такі булочки відразу випікатися, ви можете навіть не очікувати хорошого результату. Але якщо дати їм "підійти" в розстійній шафі, то вони вийдуть пишними і дуже смачними.

Процес вистоювання займає від 15 до 120 хвилин, в залежності від обробки тіста, борошна, цукру і самого виробу. Також продукти, які знаходяться в формах "підходять" довше, ніж ті, які просто розставлені на деці.

Сучасні розстійні шафи позбулися більшості недоліків старих моделей. Всі деталі у них розташовані в легкій доступності, що дозволяє замінювати їх без розбору всієї шафи. Вони стали більш продуктивними, що також зменшує час вистоювання. Також сучасні моделі отримали скло у дверцятах, що дозволяє контролювати процес вистоювання без відкривання дверей.

Як вибрати розстійну шафу.

  • Бажано вибирати нові моделі, в яких усунуті недоліки старих, а ремонт здійснюється набагато простіше.
  • Слід враховувати для якої продукції ви будете використовувати розстійну шафу, від цього залежить її конструкція.
  • Процес вистоювання займає набагато більше часу, ніж безпосередньо випікання. Саме тому варто купувати розстійну шафу, яка буде значно більш продуктивним, ніж ваша духовка.
  • Важливо також зовнішнє виконання шафи, на корпусі не повинно бути зазорів і щілин, двері обов'язково повинні бути зі склом і щільно прилягати.

У магазині Євромаркет Ви зможете придбати розстійна шафа, який буде відповідати всім поставленим вимогам. Ми пропонуємо широкий асортимент розстійних шаф від кращих виробників. Якщо Ви сумніваєтеся у виборі, то телефонуйте нам за додатковою консультацією.

Круасани з кавою

Вгору
,