Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійні м'ясорубки для кафе та ресторанів
М'ясорубки зустрічаються на кожній кухні, і професійна кухня — точно не виняток. Уже в середині минулого століття були винайдені професійні м'ясорубки, які значно спростили роботу кухарів. З їх допомогою можна легко приготувати фарш будь-якої консистенції, перемолоти м'ясо і рибу, набити ковбаски.
Чим відрізняється професійна м'ясорубка від побутової?
Так як роботи на кухні ресторану набагато більше, ніж на звичайній кухні, то всі професійні м'ясорубки електричні. Вони мають більші розміри, велику потужність, а корпус і деталі зроблені з інших матеріалів. Такі м'ясорубки здатні працювати без зупинки протягом 24 годин, що дозволяє Вашим кухарям обслуговувати клієнтів максимально швидко. До того ж всі професійні м'ясорубки мають корпус або зі сталі, або з нержавійки, що додатково захищає нутрощі м'ясорубки.
Як вибрати професійну м'ясорубку?
Спочатку вибирати м'ясорубку варто тільки після оцінки обсягу передбачуваних робіт. Якщо у Вас невеликий ресторан, де страви з фаршу не користуються популярністю, то купувати більшу м'ясорубку просто не має сенсу. Вона буде простоювати, при цьому Ви значно переплатите. Також вірний і зворотний момент, якщо у Вас багато роботи, то не варто купувати невелику м'ясорубку, яка від значних навантажень швидше вийде з ладу. Вибирайте також м'ясорубку виходячи з додаткових насадок, які на неї встановлюються і в залежності від жорсткості м'яса орієнтуйтеся на потрібну потужність.
У магазині Євромаркет Ви можете купити професійну м'ясорубку для кафе чи ресторану. Ми пропонуємо великий вибір моделей, які здатні впоратися з великими обсягами робіт. Якщо Ви не знаєте яка м'ясорубка Вам потрібна, то зателефонуйте нам за допомогою у виборі і додатковою консультацією.