У зв'язку з воєнним станом актуальну ціну та наявність товарів прохання уточнювати у менеджерів

Укр
UAH
  • EUR
  • USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

М'ясорубки Berg

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Професійні м’ясорубки BERG

Закладам харчування та торгівлі необхідні електром’ясорубки з високою продуктивністю та потужним двигуном. Це обладнання, яке впливає на ефективність усіх операцій з переробки м’яса на підприємстві. Якщо ви не купуєте для закладу готовий фарш, а самі мелете м’ясо, то можете контролювати тип і якість перемелюваної сировини, а також кількість жиру та солі у фарші. Професійна м’ясорубка BERG здатна впоратися з багатьма завданнями на комерційній кухні. Що ще важливо, електрична м’ясорубка перетворює м’ясо на фарш з мінімальними зусиллями з боку оператора.

Можливості промислових м’ясорубок Берг

професійна м’ясорубка BergНімецький бренд BERG пропонує м’ясорубки продуктивністю від 160 кг/год до понад 300 кг/год. Все обладнання виготовлене з нержавіючої сталі, яка забезпечує йому міцність, довговічність і надійність в умовах комерційної кухні.

Потужність агрегатів становить від 0,85 до 1,1 кВт. Всі моделі підключаються до 220 В, тому користуватися ними можна фактично будь-де.

В асортименті бренду представлені м’ясорубки з двома типами систем ножів:

  • Унгер (unger). Ріжучий вузол складається з ґрунтовного набору: шнека, підрізного ножа, двох двосторонніх ножів і двох решіток. Така система забезпечує найбільш ретельну обробку м’яса та високу якість помелу практично будь-якої сировини. М’ясорубки повний унгер витримують значні навантаження, з якими стикається устаткування у м’ясних цехах та магазинах, що торгують м’ясними напівфабрикатами. Завдяки тонкому помелу сировини такі механізми підійдуть для приготування ковбас. Вони потужніші, більш продуктивні та значно скорочують час, необхідний для перемелювання м’яса у фарш. 
  • Ентерпрайз (enterprise). Найпростіший комплект ножів, у який входить шнек, односторонній ніж та решітка. Аналогічний набір використовується у домашніх м’ясорубках. Промислова м’ясорубка Берг з системою ентерпрайз комплектується двома змінними решітками, тому за її допомогою також можна отримати фарш необхідної вам консистенції. Такі моделі, на відміну від приладів з повним унгером, недорого коштують. Вони будуть оптимальним варіантом для кафе чи для ресторану, де перемелюють високоякісне м’ясо без хрящів чи частин кісток, адже класична система ножів enterprise не призначена для їх переробки.

Елементи ріжучого вузла в будь-якій системі легко знімаються та очищаються.

Серед пропонованих моделей наявні варіанти з реверсом та без реверсу. Професійна м’ясорубка BERG із реверсом може дати короткочасний задній хід при потраплянні кістки або намотуванні жили на шнек. Тоді вміст повертається у приймальний лоток і проблема вирішується без розбирання ріжучого вузла. Проте слід зауважити, що м’ясорубка без реверсу дешевша.

На що звернути увагу при виборі комерційної м’ясорубки?

промислова м’ясорубка бергВи можете купити професійну м’ясорубку Берг чи будь-яку іншу, але в кожному разі варто пам’ятати основні критерії вибору:

  • Продуктивність. Оцініть кількість м’яса, яка переробляється на вашій кухні. Якщо модель виявиться недостатньо продуктивною, вона не впорається з наявним обсягом роботи, і доведеться придбати ще один агрегат. Натомість високопродуктивний прилад, який переважно стоїть без діла – це капіталовкладення, яке не окупиться.
  • Потужність. Вимоги до потужності залежать від типу та кількості м’яса, яке ви будете обробляти. Двигуни більшої потужності забезпечують більш ефективне подрібнення, особливо при роботі з великою кількістю сировини або жорстким м’ясом. Найпотужнішими є зазвичай м’ясорубки total unger. 
  • Довговічність. Віддайте перевагу м’ясорубкам, зробленим з міцних матеріалів, таких як нержавіюча сталь. Саме з неї виготовлена кожна м’ясорубка BERG промислова ціна якої при цьому лишається доступною та поміркованою.
  • Легкість чищення. Вибираючи м’ясорубку, врахуйте простоту очищення та обслуговування. Шукайте м’ясорубки зі знімними деталями, які можна мити в посудомийній машині або легко чистити вручну. Доступні та гладкі поверхні спрощують процес очищення, запобігаючи накопиченню залишків м’яса.

Як доглядати за професійною м’ясорубкою?

При роботі з м’ясорубкою рекомендується робити паузи, даючи після кожних 15 хвилин роботи 15 хвилин перерви. Це продовжить продуктивну службу двигуна.

Не варто перевантажувати м’ясорубку. Подавайте м’ясо у приймальний лоток поступово. Так само небажано запускати пристрій вхолосту.

Обов’язково переконайтесь, що прилад ретельно чиститься після кожного використання. Належна гігієна дозволить запобігти росту патогенних мікроорганізмів, які можуть заразити наступні партії м’яса. Якщо з м’ясорубки відчувається гнилий сморід, це свідчить не про технічну, а про санітарну проблему. Поцікавтеся, як, з якою регулярністю і чи взагалі її чистять. Зрештою, персонал повинен відповідально ставитися до своїх обов’язків.

Уникайте потрапляння у прилад кісток, хрящів та інших твердих об’єктів, наприклад, замороженого м’яса. М’ясорубка з системою повний унгер здатна впоратися з менш добірною сировиною, проте ентерпрайз розрахований лише на м’яке м’ясо без кісток.

Ніколи не вставляйте руки у приймальний лоток увімкненої електром’ясорубки. Користуйтесь для подачі сировини штовхачем, який входить у комплект.

Поки пристрій не використовується, а також при чищенні та техобслуговуванні від’єднуйте його від мережі.

Ці прості правила допоможуть м’ясорубці довго прослужити та убезпечать від нещасних випадків.

Інтернет-магазин Євромаркет пропонує купити професійні м’ясорубки BERG, відмінною рисою яких є висока якість за доступною ціною. Доставка можлива за допомогою служб Нова пошта, Delivery або Автолюкс у Львів, Київ, Дніпро, Вінницю, Харків, Кривий Ріг, Тернопіль, Запоріжжя, Одесу, Хмельницький, Чернівці, Житомир, Кропивницький, Черкаси, Луцьк, Івано-Франківськ, Полтаву, Рівне, Чернігів та будь-яке інше місто України. Крім того, у наявності є ножі та решітки для м’ясорубок. На будь-які ваші запитання стосовно характеристик обладнання, доставки, оплати чи гарантії наші менеджери з радістю нададуть відповіді та допоможуть з вибором. Також наша компанія проводить комплексне оснащення кафе, ресторанів, їдалень, піцерій, фаст-фудів, супермаркетів та магазинів.

Вгору
,