13 березня в місті Мукачево разом з представниками бренду Apach наш магазин проводив майстер клас по технології су-від для рестораторів області. Дана технологія дозволяє завжди подавати страви однакової якості, а тривалість зберігання заготовки може досягати до двох тижнів.

Суть технології полягає в тому, що продукт у вакуумній упаковці обробляється тривалий час при постійній не високій температурі. Це дозволяє зберегти білкову структуру, зробити страви смачнішими і рівномірно обробленими. Такі страви можуть відразу подаватися клієнтам, або ж зберігатися для подальшої реалізації.

Для додання додаткових смакових якостей заготовки можна додатково обробляти, наприклад на сковороді, або грилі. Завдяки цьому Ви зможете подавати страви набагато швидше (така обробка займає набагато менше часу, ніж приготування сирого продукту), і надавати їм привабливий зовнішній вигляд.

Використовується дана технологія для приготування білкових продуктів: м'яса, риби, яєць та іншого. Основою су-віду є вакумування продуктів, але вакуматор може використовуватися на кухні і окремо, наприклад, для швидкого маринування м'яса.

Переглянувши дане відео Ви зможете більш детально зрозуміти для чого потрібна технологія і яких правил варто дотримуватися при її використанні.

Якщо Вас зацікавила дана технологія і Ви хочете пригостити своїх гостей дійсно смачними стравами, то телефонуйте за телефоном 050 334-58-25. При використанні даної технології Ви також виключаєте людський фактор і страви завжди виходять одного високої якості. Якщо ж робити заготовки на перед з розумом, то і зможете значно покращити час обслуговування клієнтів. Завжди будемо раді допомогти. Кілька фото з заходу.

Майстер клас су-від

Майстер клас су-від

Приготування індички

Міні бургери