Любите піцу? Ми теж! Так важко буває відмовитись хоча б від одного апетитного шматочка.

Але яке саме обладнання потрібне для того, щоб регулярно готувати її у своєму закладі?

 

 ПІЧ. Без неї нікуди. Якщо вона електрична-важливо , щоб под був кам'яний, адже завдяки йому, піцу можна готувати у будь-який час доби.

ТІСТОМІС ТА ТІСТОРОЗКАТКА  . Будь-що реалістами, руки втомлюються кожен раз замішувати та розкачувати тісто. Для того, щоб полегшити роботу, було створено ці чудеса техніки.

 СІТКА. Якщо на вашій кухні новачок, то сітка буде для нього справжньою знахідкою. Адже таким чином, навчиться поступово робити ідеальну форму.

ЩІТКА. Щоб підтримувати чистоту у печі.

ЛОПАТА. Голими руками, ви піцу не витягнете з печі.

КРУГЛИЙ НІЖ. Щоб швиденько поділити на шматочки.