Відкриття закладу фастфуду є дуже привабливою ідеєю для багатьох українців. Однак мало хто цікавиться тим, з якими труднощами він може зіткнутися. Коли ж фантазії захочеться втілити в реальність доведеться вирішити чимало питань, про які краще знати заздалегідь. Для початку давайте розберемося, чому багато хто бажає відкрити саме фастфуд.Фастфуд

Переваги фастфуду:

  1. Великий попит, низька ціна приваблює багато клієнтів.
  2. Простота приготування страв, не потрібно наймати або бути професійним кухарем.
  3. Не потрібно багато обладнання, і воно значно дешевше ніж те, що використовується в великих ресторанах.
  4. Простіше знайти приміщення, до нього набагато менше вимог.
  5. Широкий вибір продукції, яку можна готувати.

Фастфуд насправді найдешевший варіант закладу громадського харчування, з мінімумом вимог, але навіть він потребує значних вкладень. Залежно від того, які страви ви плануєте подавати, варто і вибирати обладнання.

Найчастіше в закладах фастфуду зустрічаються: морозильні скрині, мікрохвильові печі, контактні та роликові грилі, конвекційні печі. У найпростішому закладі, де ви будете продавати виключно хот-доги, гамбургери і бутерброди можна обійтися холодильною шафою, мікрохвильовкою і контактним грилем.

Навіть в такому випадку вам потрібно докупити робочі поверхні, вивіску, ножі, витяжку і стежити за тим, щоб у вас були відповідні комунікації. Крім, безпосередньо витрат на оснащення потрібно буде отримати Невеликий фастфуддозвіл на продаж продовольчих товарів і відкрити ФОП. Також вам буде потрібно бухгалтер для здачі звітності та працівники, якщо ви не хочете працювати самі.

Варто пам'ятати і про пожежну безпеку, адже якщо ваш заклад не буде відповідати нормам, то як мінімум ви отримаєте штраф, або ж і зовсім залишитеся без своєї справи. Така ж ситуація і з санітарною службою.

Але якщо ж ви серйозно підійдете до своєї справи, будете готові до всіх витрат і складете якісний бізнес-план то ваш заклад буде вас тільки радувати. Не економте на продуктах і на якість обслуговування, тоді у вас не буде відбою від клієнтів. Недорогу і швидку їжу любили завжди, особливо в наші дні, коли завжди не вистачає часу.

Чи готові відкривати свій заклад? Телефонуйте: 066 517-64-45. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання, допоможемо з вибором устаткування і зробимо все, щоб ваш бізнес приносив дохід.